Övergångar och rykten

19/11

www.mff.se får kritik för att vi inte hänger med...

Och naturligtvis är en del av den kritiken befogad och vi gör allt vi kan med de resurser vi har till förfogande. Naturligtvis är vår ambition att all information rörande vårt kära himmelsblå Malmö FF först och främst står att läsa på hemsidan.

Men rykten och spekulationer kan vi som klubbens officiella organ inte befatta oss med. Våra läsare måste kunna lita på att allt som skrivs är till etthundra procent korrekt. Och därmed till saken: På diverse internetsiter har det till exempel stått att läsa att Fredrik Hansson från Bologna är klar för MFF. Detta är ännu inte ett faktum, inga kontrakt är påskrivna och mff.se kan inte gå ut med information om övergångar som inte är helt klara. Om och när Fredrik sätter sitt bomärke på papper läser ni (förhoppningsvis) om det på mff.se först.

Fler nyheter

Robin Olsen mår bra

2015-04-21
Vid gårdagens match mot Hammarby kände sig Robin Olsen yr och hade under en period svårt att andas och Malmö FF:s läkare Pär Herbertsson och naprapat Wilner Registre undersökte honom under matchen. Ytterligare undersökningar har därefter genomförts och alla tester har varit normala.

U21-truppen till bortamatchen mot IFK Göteborg

2015-04-21
Det sker en del förändringar i dagens U21-startelva då Johan Brannefalk och Felix Olsson Lundgren som i tidigare U21-matcher återfunnits i backlinjen tar klivet upp till mittfältet. Även Mattias Svanberg kommer att få en mer offensiv "nummer 10"-roll när MFF:s U21 tar sig an ett erfaret IFK Göteborg på bortaplan.

Malmö FF kör Volkswagen

2015-04-21

Guillermo Molins och Björn Janström, försäljningschef Volkswagen Malmö.

Volkswagen Malmö har skrivit avtal med Malmö FF om att bli klubbens nya officiella bilpartner.


Hareide om vinsten mot Hammarby IF

2015-04-21
Malmö FF slog Hammarby IF på måndagskvällen med 3-1 efter en underhållande match hemma på Swedbank Stadion. Efter matchen var MFF:s tränare Åge Hareide nöjd med laginsatsen och mängde målchanser som laget lyckades skapa. Även att Andreas Vindheim och Agon Mehmeti kom in och tog för sig vilket bådar gott inför framtiden.

MFF slår Hammarby med 3-1

2015-04-20

Malmö FF slår Hammarby IF med 3-1 på måndagskvällen efter mål av Markus Rosenberg, Oscar Lewicki och Agon Mehmeti.

 

Mer kommentarer kommer under kvällen


Biljettbarometer

MFF - Hammarby IF

20/4 klockan 19.00

Sålda biljetter just nu 19468 
Publiksiffran mot Bajen 2009: 12187 

MFF - Hammarby IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar