Daniel Andersson spelklar!

05/08
Daniel_Andersson

Det tog en vecka för italienska förbundet att sätta ett kryss på ett papper och faxa tillbaka men nu är Daniel Andersson övergång från Palermo definitiv.

Malmö FF vill passa på att tacka Svenska Fotbollsförbundet för all hjälp i samband med övergången.

Detta innebär att Daniel Andersson finns tillgänglig för Tom Prahl att använda till Skånederbyt på måndag.

Fler nyheter

TV: Porträtt av Anne-Maj Jansson, sportassistent i MFF

2014-11-20

I nätmagasinet "MFF ute i Europa" går vi bakom kulisserna på klubbens stora äventyr i Europa. I en reportageserie kommer ni att få följa olika personer bakom laget och klubben och idag har turen kommit till Anne-Maj Jansson som är sportassistent och en av A-lagets stora stöttepelare.

Ni ser TV-reportaget här


Målkalas mot HJK Helsingfors

2014-11-20
Den 20:e november var det dags för Malmö FF att ta emot meriterat motstånd i form av HJK Helsingfors för en träningsmatch på Malmö Stadion. Helsingfors, en klubb som haft MFF-bekantingen Jari Litmanen i laget, har vunnit hela 27 stycken finländska ligatitlar och deltar bland annat i årets Europa League-gruppspel där man nyligen vann över italienska Torino. När matchen var slut hade Malmö FF gjort fyra mål i duggregnet och på det hela taget stått för en mycket stabil insats.  

Forsberg: "Där finns mycket positivt att ta med sig"

2014-11-20
Emil Forsberg kastades direkt in i hetluften efter sina matcher i landslaget och fick starta i MFF:s träningsmatch mot Helsingfors. Malmö FF styrde spelet under hela matchen och många av anfallen kom ifrån Emil Forsberg och det var just vänsteryttern som startade MFF:s målskytte i 4-0 vinsten.

Blomqvist fick äntligen 90 minuter A-lagsfotboll

2014-11-20
Alexander Blomqvist spelade hela matchen när Malmö FF besegrade finska Helsingfors med 4-0 i en träningsmatch. Det var första gången som Blomqvist startade och genomförde en hel A-lagsmatch sedan han kom tillbaka ifrån sin korsbandsskada.

Svenska cupen är lottad

2014-11-19

Guillermo Molins och Emil Forsberg jublar i matchen mot Hammarby i Svenska cupen.

Idag lottades grupperna till Svenska cupen och Malmö FF hamnade i grupp 1 tillsammans med Jönköping södra, Hudiksvall och Assyriska.


Anmälan Skånecupen

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter