Trångt men glada miner på Malmö FF:s julmarknad

2004-12-20

Ifjor kom det mycket folk till Malmö FF:s julmarknad. Därför hade det ordnats en ännu större lokal till i år nämligen Baltiska Hallens foajé. Det höll i fem minuter sedan var det fullsmockat. Men trots väntan till att hämta årsboken och låta sig fotograferas med pokalen så var humöret på topp hos de flesta. Vi är ju alla Svenska Mästare!


Mellan 1000 och 1500 personer beräknas ha besökt Malmö FF:s julmarknad. Och det är klart när alla skall hämta sin årsbok på samma gång då blir det trångt. De som däremot avvaktade och väntade till halv åtta slapp att köa. Lång kö var det även till fotografen. Drygt hundratalet personer tog chansen att bli fotograferad tillsammans med pokalen. Det såldes souvenirer, böcker och klockor och det dracks glögg och julmust och åts pepparkakor. Tomten var på plats och bjöd alla barn på godis. De som hade tid slog sig ner och bläddrade i årsboken och diskuterade året som varit och året som kommer med bordsgrannen.

Många var de som såg till att få autografer från Patrik Andersson, Joseph Elanga, Hasse Mattisson, Niklas Skoog och Mattias Asper. Största jublet kom när Joseph Elanga stegade upp på en stol och det deklarerades att han förlängt med föreningen i ytterligare två år.


Nästa år skaffar vi en ännu större lokal./Patrik Jandelin

Fler nyheter

U19 inleder borta mot Juventus i Uefa Youth League

2014-09-15

Det är inte bara A-laget som reser mot Italien och Turin på måndagsmorgonen. Med på det chartrade flyget är även MFF:s talangfulla U19-trupp som ska spela Uefa Youth League mot samma motståndare som A-laget stöter på i gruppen.


Se bortamatchen mot Juventus på Swedbank Stadion

2014-09-15
Om du inte ska se Malmö FF:s spännade Champions League-match nere i Turin rekommenderar vi dig att komma till Restaurang 1910 på Swedbank Stadion där vi visar matchen helt gratis på stans största storbildsskärm.

MFFtv: MFF på plats i Turin

2014-09-15
Strax efter lunch anlände Malmö FF till hotellet i Turin där Olof Persson tog emot laget. MFF:s assisterande tränare har varit på plats i Italien sen i lördags och såg Juventus hemmamatch mot Udinese i helgen.

MFFtv: Pontus Jansson besökte spelarhotellet

2014-09-15
Tidigare MFF-spelaren Pontus Jansson, som numera spelar i italienska Torino, kom förbi spelarhotellet i Turin för att önska sina tidigare lagkamrater lycka till inför morgondagens Champions League-match mot Juventus.

Inför Juventus - Malmö FF

2014-09-15
Malmö FF spelar imorgon sin första gruppspelsmatch i året Champions League där Juventus står för motståndet. MFF genomförde idag en träning inne på ett regnigt Juventus Stadium i Turin och innan träningen mötte Markus Rosenberg och Åge Hareide en stor svensk presskår för att diskutera morgondagens match och vikten av disciplin.

Bokade biljetter

MFF - Helsingborgs IF

21/9 kl 17.30

Bokade biljetter just nu 16331 
Publiksiffran 2013 23730 

Biljettinformation CL

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter