Trångt men glada miner på Malmö FF:s julmarknad

20/12

Ifjor kom det mycket folk till Malmö FF:s julmarknad. Därför hade det ordnats en ännu större lokal till i år nämligen Baltiska Hallens foajé. Det höll i fem minuter sedan var det fullsmockat. Men trots väntan till att hämta årsboken och låta sig fotograferas med pokalen så var humöret på topp hos de flesta. Vi är ju alla Svenska Mästare!


Mellan 1000 och 1500 personer beräknas ha besökt Malmö FF:s julmarknad. Och det är klart när alla skall hämta sin årsbok på samma gång då blir det trångt. De som däremot avvaktade och väntade till halv åtta slapp att köa. Lång kö var det även till fotografen. Drygt hundratalet personer tog chansen att bli fotograferad tillsammans med pokalen. Det såldes souvenirer, böcker och klockor och det dracks glögg och julmust och åts pepparkakor. Tomten var på plats och bjöd alla barn på godis. De som hade tid slog sig ner och bläddrade i årsboken och diskuterade året som varit och året som kommer med bordsgrannen.

Många var de som såg till att få autografer från Patrik Andersson, Joseph Elanga, Hasse Mattisson, Niklas Skoog och Mattias Asper. Största jublet kom när Joseph Elanga stegade upp på en stol och det deklarerades att han förlängt med föreningen i ytterligare två år.


Nästa år skaffar vi en ännu större lokal./Patrik Jandelin

Fler nyheter

MFFtv: Oscar Lewicki inför sitt första riktiga Skånederby

2015-05-02
Oscar Lewicki kom till Malmö FF från BK Häcken inför säsongen. Trots att Oscar är fostrad i Malmö FF så är det först imorgon, söndagen den 3 maj, som han spelar sitt första Skånederby på seniornivå. MFFtv har fått ta del av Oscars tankar inför matchen och om årets lyckosamma säsongsinledning.  

MFFtv: Derbydags för Markus Rosenberg

2015-05-02
Imorgon - söndagen den 3 maj - är det dags för Skånederby och publikfest på Swedbank Stadion. Förra året var Markus Rosenberg nära att bli matchvinnare med sitt sena mål - men fick tyvärr se Helsingborgs IF kvittera några minuter senare. I år vill han bjuda på en repris i målkolumnen, men inte på resultatet.   

Truppen och Åges tankar inför Skånederbyt

2015-05-02
Imorgon, söndagen den 3 maj, är det dags för säsongens första Skånederby som äger rum på Swedbank Stadion inför ännu en storpublik. Malmö FF kommer till spel efter en stark upphämtning mot Falkenbergs FF samt en stabil 3-1-seger mot Halmstads BK, och möter ett Helsingborg som smyger precis utanför den direkta toppen. Malmö FF:s tränare Åge Hareide känner sig inspirerad över publikfesten och har följande tankar inför matchen:

Publikinformation inför söndagens Skånederby

2015-04-29
På söndag är det Skånederby och precis som vid tidigare möten mot Helsingborgs IF väntar välfyllda läktare och god stämning! Kom i god tid till matchen och var med på MFF Supports förfest uppe på Supportertorget för att sedan gå till er plats. Det kommer att finnas mycket folk i rörelse på Stadionområdet och vi ber er därför att läsa igenom informationen nedan.

MFF bäst i Allsvenskan på talangutveckling

2015-04-29

Oscar Lewicki är en av våra spelare som har gått igenom MFF:s ungdomsverksamhet, här i duell med Hammarbys Kennedy Bakircioglü.

Under 2015 genomfördes den femte certifieringen av de Svenska elitklubbarnas ungdomsverksamheter av föreningen Svensk elitfotboll. Efter att de besökt samtliga föreningar i Allsvenskan och superettan (plus ytterligare några division 1- och 2-föreningar) under året och graderat allt ifrån träning och matchning till faciliteter och planer stod en sak klart, Malmö FF har allsvenskans bästa talangutveckling.


Biljettbarometer

MFF - Helsingborgs IF

3/45 klockan 17.30

Sålda biljetter just nu 20914 
Publiksiffran mot HIF 2014: 20310 

MFF - Helsingborgs IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar