Vinster igen för ungdomslagen

20/12

För tredje helgen i rad skördade ungdomarna stora framgångar i Tomtecupen. I helgen vann vi P13 och P15. Därmed har vi vunnit alla sex (P10 - P15) åldersgrupper vi ställt upp i under årets Tomtecup.

P13(P92)
Pojkarna tog via enkla vinster sig vidare till slutspel. I första slutspelsmatchen blev det en tuff match mot MABI som våra pågar tillslut kunde vinna med 1-0. I kvartsfinal besegrades sedan Husie med 5-0 och i semifinal vann pågarna mot Kristianstad med 4-1. Väl framme i final väntade det andra MABI-laget och nu var våra pågar mer skärpta och spelade ut. Vinstsiffror skrevs till 7-1. Grattis, bra gjort !

Segrande lag:
Georgios Papavramidis, Simon Nordin-Lalehzar, Edin Mehica, Emil Vidovic, Nikola Petkovski, Jetmir Useinovski, Tobias Malm, Josef Ahmad, Almir Taletovic, Anton Stiglund.

P15(P90)
I denna åldersklass hade vi anmält fyra lag och alla fyra vann sina grupper utan poängförlust. I slutspelets kvartsfinal föll dock lag tre mot danska Herfölge med 3-1, alla övriga vann sina kvartar. Därför blev det en helt ljusblå första semifinal där de äldre pågarna i lag ett vann med 3-1 mot de yngre kamraterna i lag fyra. I andra semifinalen lyckades lag två slå tillbaka danska Herfölge och vinna med 3-0. I den ljusblå finalen vann sedan lag ett med 4-0.
Därmed slutade våra lag etta, tvåa och delad trea vilket är fullständigt utmärkt.
Grattis och bra jobbat !

Segrande lag:
Jason Grannum, Erdin Demir, Guri Baqaj, Benjamin Olofsson, Sebastian Nordin- Lalehzar, Jasmin Sudic, Baris Hümmet.

Fler nyheter

Vinst i Skånederbyt

2015-05-03

Malmö FF slog Helsingborgs IF med 3-1 hemma på Swedbank Stadion efter två mål av Magnus Wolff Eikrem och ett av Jo Inge Berget.

 

Fler kommentarer ifrån matchen kommer under kvällen.


MFFtv: Rosenberg efter derbyvinsten

2015-05-03
Malmö FF:s lagkapten, Markus Rosenberg, tog ett stort ansvar och kämpade över stora ytor när MFF slog HIF med 3-1.
- Det är härligt när vi spelar den typen av fotboll som vi gör idag, säger Markus Rosenberg.

MFFtv: Eikrem efter sina första mål i Allsvenskan

2015-05-03
Magnus Wolff Eikrem var på spelhumör när Malmö FF hemmaslog Helsingborgs IF med 3-1. Norrmannen noterades för sina två första mål i MFF-tröjan och var högst delaktig i lagets offensiva dominans.

Lewicki: "Riktigt skönt!"

2015-05-03
Han hade tidigare aldrig spelat ett Skånederby på seniornivå men på söndagen var Oscar Lewicki med och spelade 90 minuter när Malmö FF hemmaslog Helsingborgs IF på Swedbank Stadion.
- Tre poäng! Riktigt skönt! Jag tycker att det är en bra match med många dueller men bägge lagen håller det på en bra nivå där det är hårt men inga efterslängare. Precis så som det ska vara i ett derby, säger Lewicki.

MFFtv: Oscar Lewicki inför sitt första riktiga Skånederby

2015-05-02
Oscar Lewicki kom till Malmö FF från BK Häcken inför säsongen. Trots att Oscar är fostrad i Malmö FF så är det först imorgon, söndagen den 3 maj, som han spelar sitt första Skånederby på seniornivå. MFFtv har fått ta del av Oscars tankar inför matchen och om årets lyckosamma säsongsinledning.  

Biljettbarometer

MFF - BK Häcken

21/5 klockan 19.00

Sålda biljetter just nu 12570 
Publiksiffran mot BKH 2014: 10626 

Twitter

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar