Jimmy Dixon får nummer fyra - nu också på bild!

07/12
Dixonitroja

***Uppdaterad*** Jimmy Dixon spelar i tröja nummer fyra 2007. Tröjan överräcktes vid hans besök i klubben igår onsdag - här är de första bilderna.

Idag har Jimmy Dixon besökt sin nya klubb bland annat för att genomgå en läkarundersökning.

Jimmy kommer att spela med nummer fyra på tröjan nästa säsong.
Johan Andersson får nummer nitton.

Detta innebär också att Jon Inge Höiland får tillbaka sitt gamla "guldnummer", nämligen fjorton.

Fler nyheter

Vinst i Skånederbyt

2015-05-03

Malmö FF slog Helsingborgs IF med 3-1 hemma på Swedbank Stadion efter två mål av Magnus Wolff Eikrem och ett av Jo Inge Berget.

 

Fler kommentarer ifrån matchen kommer under kvällen.


MFFtv: Oscar Lewicki inför sitt första riktiga Skånederby

2015-05-02
Oscar Lewicki kom till Malmö FF från BK Häcken inför säsongen. Trots att Oscar är fostrad i Malmö FF så är det först imorgon, söndagen den 3 maj, som han spelar sitt första Skånederby på seniornivå. MFFtv har fått ta del av Oscars tankar inför matchen och om årets lyckosamma säsongsinledning.  

MFFtv: Derbydags för Markus Rosenberg

2015-05-02
Imorgon - söndagen den 3 maj - är det dags för Skånederby och publikfest på Swedbank Stadion. Förra året var Markus Rosenberg nära att bli matchvinnare med sitt sena mål - men fick tyvärr se Helsingborgs IF kvittera några minuter senare. I år vill han bjuda på en repris i målkolumnen, men inte på resultatet.   

Truppen och Åges tankar inför Skånederbyt

2015-05-02
Imorgon, söndagen den 3 maj, är det dags för säsongens första Skånederby som äger rum på Swedbank Stadion inför ännu en storpublik. Malmö FF kommer till spel efter en stark upphämtning mot Falkenbergs FF samt en stabil 3-1-seger mot Halmstads BK, och möter ett Helsingborg som smyger precis utanför den direkta toppen. Malmö FF:s tränare Åge Hareide känner sig inspirerad över publikfesten och har följande tankar inför matchen:

Publikinformation inför söndagens Skånederby

2015-04-29
På söndag är det Skånederby och precis som vid tidigare möten mot Helsingborgs IF väntar välfyllda läktare och god stämning! Kom i god tid till matchen och var med på MFF Supports förfest uppe på Supportertorget för att sedan gå till er plats. Det kommer att finnas mycket folk i rörelse på Stadionområdet och vi ber er därför att läsa igenom informationen nedan.

Biljettbarometer

MFF - Helsingborgs IF

3/45 klockan 17.30

Sålda biljetter just nu 21787 
Publiksiffran mot HIF 2014: 20310 

MFF - Helsingborgs IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar