Klart med mat och dryck på Swedbank Stadion

2007-12-13
PC110016

Scandinavian Service Partner (SSP) får uppdraget att driva restauranger, barer, kiosker samt fest- och bankettverksamhet på Swedbank Stadion i Malmö.

Samarbetet inleds när Malmö FF:s nya hemmaarena står klar på våren 2009.

- SSP har erfarenheten att möta de speciella behov som finns för restaurangverksamheten på en stor arena. De har även starka koncept som passar i sportsliga sammanhang. Vi är mycket nöjda med att få SSP som partner, säger Mats Engqvist, arenachef på Swedbank Stadion.

Swedbank Stadion kommer förutom fotbollsevenemang även att erbjuda utomhuskonserter, scenframträdanden, konferenser, kongresser samt utställningar och mässor. Den omfattande verksamheten ställer höga krav på flexibla mat- och dryckeslösningar.

O'Learys Sportsbar kommer att bli en av restaurangerna på arenan.

Den stora restaurangen, avsedd för fest och banketter med plats för 2000 gäster, har dock inget namn ännu. En namntävling kommer att utlysas, så att Malmöborna själva får namnge restaurangen. Ytan har full flexibilitet för mässor, shower eller sittande middagar.

- Vi vet att hemmapubliken kommer att vara stolta över sin nya arena och SSP vill bidra till att alla besökare känner sig välkomna på Swedbank Stadion. Mat och dryck är en viktig del i totalupplevelsen och vårt mål är att Swedbanks Stadions mat- och dryckeserbjudande är det ledande bland Sveriges evenemangsarenor år 2009, säger Lars Edengréen, VD på SSP.

Fler nyheter

U19 inleder borta mot Juventus i Uefa Youth League

2014-09-15

Det är inte bara A-laget som reser mot Italien och Turin på måndagsmorgonen. Med på det chartrade flyget är även MFF:s talangfulla U19-trupp som ska spela Uefa Youth League mot samma motståndare som A-laget stöter på i gruppen.


MFFtv: Rosenberg efter BK Häcken

2014-09-13
Markus Rosenberg om hur MFF hämtade upp 3-1 till 3-3 borta mot BK Häcken.

MFFtv: Forsberg fick gå av planen mot Häcken

2014-09-13
Emil Forsberg fick en smäll under lördagens match mot BK Häcken och tvingades att gå av. Innan dess hade han gjort två mål i matchen.

Delad pott på Nya Ullevi

2014-09-13
Malmö FF låg under med 3-1 efter den första halvleken mot BK Häcken på Nya Ullevi i Göteborg. MFF kom ut som ett nytt lag i den andra halvleken och efter bara några minuter hade Emil Forsberg och Isaac Kiese Thelin snyggat till siffrorna till 3-3. MFF fortsatte att pressa på men fick aldrig in ett fjärde mål.


Bokade biljetter

MFF - Helsingborgs IF

21/9 kl 17.30

Bokade biljetter just nu 16331 
Publiksiffran 2013 23730 

Biljettinformation CL

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter