Dags att söka till MFF:s fotbollsgymnasier

torsdag, 23 november 2017

Vill du få bästa förutsättningar för att göra en satsning mot att nå dina drömmar inom fotbollen? Då kan något av Malmös fotbollsgymnasier vara vägen för dig.

Läs mer →

Himmelsblå fredag – fynda i MFF Shopen

torsdag, 23 november 2017

Vissa kallar det ”Black Friday” men när MFF Shopen sänker priset på en massa storsäljare ur sortimentet kallar vi det så klart ”Himmelsblå fredag”. Passa på att tillfället i akt att fixa julklappar eller köpa något himmelsblått till dig själv – vi smygstartar redan under torsdagen!

Läs mer →

Köp årskort till säsongen 2018

torsdag, 23 november 2017

Nu kan du köpa årskort för 2018 i de extraöppna biljettluckorna på Swedbank Stadion, eller på MFF:s sidor på Ticketmaster.

Läs mer →

”Masse” och MFF Shopen på ICA Toppen på lördag

onsdag, 22 november 2017

Lördagen den 25 november besöker MFF Shopen och Mats ”Masse” Magnusson ICA Toppen i Höllviken. Passa på att få boken om ”Masse” signerad av huvudpersonen själv samtidigt som du kan införskaffa det senaste från MFF:s guldsortiment.

Läs mer →

Ny motståndare i första träningsmatchen

tisdag, 21 november 2017

Lördagen den 20 januari klockan 13:00 på Malmö IP är det avspark i årets första träningsmatch. Nu står det klart att Malmö FF:s motståndare i matchen blir danska Fremad Amager och inte Dalkurd FF.

Läs mer →

124 arbetslösa unga fick arbete via Malmö FF

tisdag, 21 november 2017

Karriärakademin, Malmö FF:s initiativ för att göra en insats mot ungdomsarbetslösheten i Malmö, är en satsning som ger resultat. Under den första tvåårsperioden hjälpte Karriärakademin 124 arbetslösa unga till arbete. 

Läs mer →

Uttagningar till Malmö idrottsgrundskola och Linnéskolan

tisdag, 21 november 2017

Nu stundar uttagningar till Malmö Idrottsgrundskola och Linnéskolan. Samtliga sökanden är välkomna på uttagningstillfälle enligt nedan. 

Läs mer →

Lottningen till Svenska cupens gruppspel klar

måndag, 20 november 2017

I februari är det dags för gruppspelet i Svenska cupen. Nu står det klart vilka motståndare MFF får i gruppen.

Läs mer →

Grattis till VM-platserna alla MFF:are!

torsdag, 16 november 2017

Det står nu klart vilka 32 nationer som kommer att göra upp i fotbolls-VM i Ryssland nästa år. Malmö FF riktar ett stort grattis till de 14 spelare och ledare med MFF-anknytning som hjälpt sina lag att nå mästerskapet.

Läs mer →

Grattis på 60-årsdagen, Ingemar Erlandsson!

torsdag, 16 november 2017

Ingemar Erlandsson representerade Malmö FF under hela sin A-lagskarriär och sitter numera i föreningens valberedning. Idag fyller han 60 år.

Läs mer →