Biljettsläpp till hemmamatcherna i Svenska cupen

onsdag, 17 januari 2018

Torsdagen den 18 januari klockan 10:00 släpps biljetterna till hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel. Årskortsinnehavare har förtur till och med den 24 januari och får dessutom köpa biljetterna till halva priset!

Läs mer →

På fredag släpps Bortakortet

onsdag, 17 januari 2018

Det som tidigare var Supporterkortet har ändrat namn till Bortakortet. Bortakortet är en lösning som de allsvenska klubbarna tillsammans med SEF har tagit fram för att uppmuntra supportrar att resa och stödja sitt lag på bortaplan. Kortet kan beskrivas som ett opersonligt årskort för bortamatcher som garanterar dig en plats på den sektion som är anvisad för bortalagets supportrar.

Läs mer →

Skaderapport gällande Traustason, Binaku och Bengtsson

tisdag, 16 januari 2018

Arnór Ingvi Traustason byttes ut skadad i samband med den senaste landskampen för Island. Egzon Binaku och Rasmus Bengtsson fick båda kliva av dagens träning. Här är aktuell information gällande spelarnas skador.

Läs mer →

Ändrad avsparkstid i matchen MFF – FC Flora

måndag, 15 januari 2018

Avsparkstiden i träningsmatchen mellan Malmö FF och FC Flora den 26 januari är ändrad till 18:30. Ändringen beror på förutsättningar för hemresa för det gästande laget.

Läs mer →

Kallelse till årsmöte

måndag, 15 januari 2018

Ordinarie årsmöte avhålles fredagen den 2 mars 2018 kl. 18:30 i Restaurang 1910, Stadion (ingång 51).
Läs mer →

MFF:s hemmaplan heter tills vidare Stadion

måndag, 15 januari 2018

Det utgångna namnavtalet mellan Malmö FF och Swedbank innebär att vår hemmaplan tills vidare endast kommer att benämnas som Stadion.

Läs mer →

Swedbank går från namnpartner till officiell partner

måndag, 15 januari 2018

Malmö FF:s namnavtal med Swedbank har löpt ut. Namnet Swedbank Stadion är därmed historia – men samarbetet fortsätter i en annan form. Framöver kommer Swedbank att verka som officiell partner till Malmö FF.

Läs mer →

MFF Shopen söker extrapersonal

söndag, 14 januari 2018

Är du intresserad av att börja arbeta i MFF Shopen på Stadionområdet? Nu söker vi butikssäljare som kan arbeta extra från och med februari 2018.

Läs mer →

Lasse Nielsen om återföreningen med Sören Rieks

fredag, 12 januari 2018

Lasse Nielsen och Sören Rieks var lagkamrater i holländska NEC säsongen 2014. Nu återförenas de två danskarna efter att Rieks skrivit på ett treårskontrakt med Malmö FF. Lasse Nielsen ser fram emot att träffa sin forne lagkamrat igen.

Läs mer →

På måndag släpps Ståplats Allsvenskan

fredag, 12 januari 2018

Sedan slutet av december har årskortsplatserna på ståplats varit fyllda. Nu kommer det en ny chans för alla som vill stötta MFF från ståplats under den allsvenska säsongen. På måndag den 15 januari klockan 10:00 släpper vi årskortet Ståplats Allsvenskan, som ger dig en plats på ståplats till alla våra allsvenska hemmamatcher.

Läs mer →