Inför Kalmar FF – MFF

onsdag, 26 april 2017

I Allsvenskans fjärde omgång ställs MFF mot Kalmar FF på bortaplan och det är ett MFF som har har tre raka segrar efter måndagens vändning mot Djurgårdens IF. Trots att Kalmar FF ligger sist i den allsvenska tabellen varnar Magnus Pehrsson för att det ofta kan vända snabbt för lag i Kalmars situation.

Läs mer →

Supporterinfo till Kalmar borta

onsdag, 26 april 2017

Säsongens tredje bortamatch spelas mot Kalmar FF på Guldfågeln Arena. Här är information till dig som ska stötta laget på plats i Kalmar.

Läs mer →

Anton Tinnerholm: "Oerhört skönt att se den gå in"

måndag, 24 april 2017

Malmö FF tog tre blytunga poäng i kvällens hemmamöte med Djurgårdens IF efter en fantastisk vändning i andra halvlek. Supportrarna utsåg Anton Tinnerholm till matchens lirare efter hans starka insats på högerbacksplatsen.

Läs mer →

Malmö FF – Djurgårdens IF 3–2

måndag, 24 april 2017

Inför över 19 000 åskådare bjöd Malmö FF och Djurgårdens IF på en målrik tillställning som MFF avgjorde med ett sent segermål av Yoshimar Yotún. 

Läs mer →

Inför MFF – Djurgårdens IF

söndag, 23 april 2017

Två raka vinster, fem gjorda mål och noll insläppta. Spelet börjar stämma allt mer för Malmö FF – och det märks på intresset. Över 20 000 biljetter är sålda till måndagens hemmamatch mot Djurgårdens IF.

Läs mer →

Publikinformation inför Djurgårdens IF

onsdag, 19 april 2017

Måndagen den 24 april klockan 19:00 är det dags för årets andra allsvenska hemmamatch när vi tar emot Djurgårdens IF på Swedbank Stadion. Här är bra information att känna till för dig som ska se matchen på plats.

Läs mer →

Old boys-match mot Cardiff på torsdag

onsdag, 19 april 2017

I morgon, torsdag, spelar MFF:s veteranlag bestående av gamla himmelsblå hjältar mot Cardiff Old Academy på Stadionområdet. 

Läs mer →

U21: Malmö FF – IFK Göteborg 5–0

tisdag, 18 april 2017

I tisdagens möte med IFK Göteborg stod U21 för en fin laginsats och tog en imponerande seger. Matchen på Heleneholms IP slutade 5-0 till hemmalaget.

Läs mer →

Så gick det i helgens ungdomsmatcher

tisdag, 18 april 2017

Helgens matcher slutade med förlust för både Malmö FF:s U17 och U19.

Läs mer →

Gå historisk rundvandring på Swedbank Stadion

tisdag, 18 april 2017

Nu öppnar vi anmälan till nya rundvandringar. Följ med Staffan Tapper och Hans Zielinski på en resa genom MFF:s framgångsrika historia i museilokalerna på Swedbank Stadion.

Läs mer →