Supporterinfo inför IFK Göteborg borta

tisdag, 28 mars 2017

På lördag är det äntligen dags för allsvensk premiär och om du tillhör de tusentals MFF:are som ska se matchen på plats har vi samlat viktig information till dig inför ditt besök på Nya Ullevi.

Läs mer →

Specialutställning om ”Todde” på MFF-museet

måndag, 27 mars 2017

Familjen, företaget och föreningen – Egon ”Todde” Jönsson var dem trogna hela livet. Från och med lördagen den 8 april visas en specialutställning på MFF-museet om en av Malmö FF:s allra största profiler och kulturbärare.

Läs mer →

Skada hindrar Jo Inge Berget från landslagsspel

söndag, 26 mars 2017

Jo Inge Berget har lämnat ett sent återbud till söndagens VM-kvalmatch där Norge möter Nordirland på bortaplan. En känning i vänster ljumske gör att Berget inte är tillgänglig för spel.

Läs mer →

Erik Andersson lånas ut till Trelleborgs FF

fredag, 24 mars 2017

Erik Andersson lånas ut till Trelleborgs FF med omedelbar verkan. Låneavtalet sträcker sig över säsongen 2017.

Läs mer →

Väl genomförd utrymningsövning på Swedbank Stadion

fredag, 24 mars 2017

I gårdagens träningsmatch mot AFC Eskilstuna genomfördes en utrymningsövning i halvtidspausen. I efterhand kan det konstateras att övningen genomfördes enligt plan och att säkerhetsrutinerna i samband med övningen fungerade väl.

Läs mer →

Malmö FF – AFC Eskilstuna 0–1

torsdag, 23 mars 2017

MFF lyckades inte komma upp i normal standard och det allsvenska genrepet mot AFC Eskilstuna slutade 0-1.

Läs mer →

MFF Shopen besöker ICA Toppen på lördag

torsdag, 23 mars 2017

Passa på att införskaffa de senaste MFF-produkterna inför den allsvenska premiären när MFF Shopen besöker ICA Toppen i Höllviken på lördag.

Läs mer →

Gå historisk rundvandring på Swedbank Stadion

torsdag, 23 mars 2017

Nu öppnar vi anmälan till en ny rundvandring. Följ med Staffan Tapper och Hans Zielinski på en resa genom MFF:s framgångsrika historia i de nya museilokalerna på Swedbank Stadion.
Läs mer →

Inför MFF – AFC Eskilstuna

onsdag, 22 mars 2017

Imorgon är det dags för Malmö FF att spela sin sista träningsmatch för den här försäsongen. I genrepet som blir årets andra träningsmatch på Swedbank Stadion ställs man mot den allsvenska nykomlingen AFC Eskilstuna.

Läs mer →

Publikinfo inför MFF – AFC Eskilstuna

onsdag, 22 mars 2017

Torsdagen den 23 mars klockan 16:00 spelar Malmö FF den sista träningsmatchen under försäsongen när allsvenska nykomlingarna AFC Eskilstuna kommer på besök. Här är informationen du som besökare behöver känna till.

Läs mer →