MFF-museet

MFF:s museum

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang.

Vårt museum ligger på våning fyra på Stadion och överblickar spelplanen och läktarna där MFF:s moderna segrar har bärgats. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Plats: Stadion, ingång 51

Öppettider:

Under resten av året kommer museet att hålla stängt. Nya öppettider kommer inför 2019. Rundvandringar kan dock bokas som tidigare.

Inträde: 50 kronor (fritt inträde för barn under 12 år) Det går bra att betala med kort eller Swish.

För funktionshindrade: Hiss finns på bottenplan och går upp till våning fyra där museet är placerat. Ledsagare till funktionshindrade går in gratis. 

Guidade turer i MFF:s historia

Gå en historisk rundvandring genom Malmö FF:s framgångsrika historia. Läs mer och boka!