Konferenspaket

Konferenspaket

För att du ska kunna fokusera på innehåll, mål och syfte med din konferens kan vi erbjuda olika typer av konferenspaket.

Ett konferenspaket är en bra lösning av många anledningar. Först och främst är tanken att det ska täcka alla de grundläggande behov som såväl konferensbokare som konferensbesökare kan tänkas ha. 

En stor fördel med konferenspaket är också att priset är satt per person vilket snabbt ger en överblick över vad er konferens kommer att kosta. För prisförslag, kontakta: event@mff.se

Våra konferenspaket

Allsvenskan heldag

Konferensrum Swedbank Stadion

Detta konferenspaket passar bäst för grupper om 2-150 personer och ger dig som gäst hos oss tillgång till konferenslokal anpassad för din grupp, morgonfika, lunch, eftermiddagsfika samt frukt och vatten under hela dagen. Konferensrummen varierar i storlek men alla är utrustade med wifi, projektor och filmduk alt. TV-skärm, blädderblock, whiteboard, block och pennor. I de rum anpassade för fler än 50 gäster ingår även en ljudanläggning med mikrofon. Skicka din intresseförfrågan här.

Champions League heldag

Konferens Swedbank Stadion

Detta konferenspaket är anpassat till grupper med mellan 150-1500 deltagare. Dessa grupper placerar vi vanligtvis i den lokal som heter 1910. Även här ingår morgonfika, lunch, eftermiddagsfika, frukt och vatten. Lokalen är utrustad med ett tekniskt grundpaket som innehåller projektor, duk, ljus- och ljudanläggning framför allt anpassat till tal. Skicka din intresseförfrågan här.

Halvdagspaket
Halvdagspaketet ser ut som heldagspaketet med undantag för förtäringsdelen. Vid en halvdagskonferens ingår lunch, frukt och vatten och du väljer om ni vill ha morgonfika eller eftermiddagsfika. Skicka din intresseförfrågan här.