Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla flickor mellan 6-9 år och pojkar mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i tre perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni, från augusti till en bit in i oktober och från november fram till och med mars.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju-, åtta- och nioåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningar och spela matcher.

ANMÄLAN

Ålder: Killar 6–8 år (födda 2011–2013), tjejer 6–9 år (födda 2010–2013).
Plats: Kombihallen, Stadionområdet.
Träningsperiod: Två gånger i veckan, början av april till oktober med uppehåll under sommaren.
Anmälan: Mellan 18-30 mars i MFF Shopen på Stadion (öppet vardagar 10–18 och lördagar 10–15).
Avgift: 1500 kronor (träningskläder, gympapåse, vattenflaska och två matchbiljetter ingår).

Om du ska nyanmäla en pojke född 2011, kontakta Tome Kackarovski för mer information innan anmälan, eftersom det är sista terminen för denna årskull.

Har du några frågor? Kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se, måndag-fredag 08:00-17:00.