Guidad tur i Malmö FF:s historia

Malmö FF har en fantastisk historia. Framgångarna genom åren har varit stora och det finns många historier runt dem. På rundvandringarna på Stadion får du tillsammans med MFF:s legendar Staffan Tapper och Hans Zielinski se stadions innandömen och samtidigt en resa i Malmö FF:s 100-åriga historia. Du får uppleva omklädningsrummets mystik, fantastiska resor, oförglömliga matcher och mycket, mycket mer.

Allmän rundvandring
Rundvandring matchdag
Rundvandringar för barn
Rundvandringar för grupper

Allmän rundvandring

Nu öppnar vi upp för allmän rundvandring två gånger per månad. Få en guidad tur i föreningens drygt 100-åriga historia i MFF-museet och Stadions innandömen. Avgift 100 kr per person. 

Anmäl dig till Staffan Tapper på staffan.tapper@mff.se eller 0768 530 177. Se aktuella rundvandringsdatum här. 

Rundvandring matchdag

Se en allsvensk match och passa på att få en underhållande och lärorik guidad tur i MFF:s museum. Rundvandringarna enligt överenskommelse startar tre timmar innan avspark, varar i cirka en timme och kostar 100 kronor per person (endast för grupper om minst 12 personer). Det finns möjlighet att beställa till matchbiljett, dryck och förtäring.

Begär offert av Staffan Tapper på staffan.tapper@mff.se eller 0768 530 177.

Rundvandringar för barn

Skolklasser och ungdomslag kan boka en guidad tur i föreningens drygt 100-åriga historia i MFF-museet och uppleva Stadions innandömen. Det blir en spännande tur som handlar mycket om fotboll – men också om MFF:s och Malmös plats i världen, hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag. Rundvandringarna, dagtid enligt överenskommelse, varar i cirka en timme.

Boka via Staffan Tapper på staffan.tapper@mff.se eller 0768 530 177.

Rundvandringar för grupper

Släkt, vänner, pensionärsföreningar, svensexor/möhippor, företag m.m.

Få en guidad tur i föreningens drygt 100-åriga historia i MFF-museet och Stadions innandömen. Passar perfekt för släkten, en grupp vänner, pensionärsföreningen, företaget och mycket annat. Rundvandringarna varar i cirka en och en halv timme och kostar 100 kronor per person (minimum 1500 kronor per grupp).

Skicka förfrågan till Staffan Tapper på staffan.tapper@mff.se eller 0768 530 177.