MFF lottades mot FK Vardar

2017-06-19 12:32:00

Efter måndagens lottning står det klart att Malmö FF kommer att möta FK Vardar i den andra kvalomgången till Champions League. MFF börjar på hemmaplan och första mötet kommer att spelas onsdagen den 12 juli klockan 19.00. Bortamatchen spelas tisdagen den 18 juli.

I Champions League-kvalets andra omgång föll lotten på det makedonska laget FK Vardar. MFF börjar på hemmaplan och spelar det första av två möten på hemmaplan den 12 juli klockan 19.00. Bortamatchen kommer att spelas tisdagen den 18 juli, vi återkommer med information på MFF.se när tid för avspark är bestämt.

Biljetter till hemmamatchen
Biljettsläpp årskort: 21-22 juni
Biljettsläpp Allsvenskan stå: 26 juni
Bilettsläpp medlem: 27 juni
Allmänheten: 28 juni och framåt

Medlemmar, årskortsinnehavare och Allsvenskan stå får separat information via mail om hur köp av biljetter går till. 

Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 1-match, klicka här för mer information om biljettkategorier. På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att det denna match är sittplats. 

Observera: Årskortsinnehavare och Allsvenskan stå har förtur och garanterad plats, såvida de köper inom de utsatta datumen. Medlemmar har förtursmöjlighet, vilket innebär att medlemmar har förtur i mån av plats.

Information om bortamatchen mot FK Vardar
Eftersom UEFA Super Cup mellan Real Madrid och Manchester United ska spelas på Philip II Arena som är FK Vardars ordinarie hemmaplan kommer bortamatchen att flyttas. Ny spelplats blir Mladost Stadium i Strumica, en ort som ligger 16 mil utanför huvudstaden Skopje. Returmötet i Strumica kommer att spelas tisdagen den 18 juli. Kapaciteten på Mladost Stadium är 5 500 och underlaget är naturgräs. Cirka 250 biljetter kommer att finnas tillgängliga för MFF-supportrar.

Årskortsinnehavare och medlemmar har även förtur till biljetterna till bortamatchen mot FK Vardar. Mer information om biljetter till bortamatchen kommer på MFF.se och i våra sociala kanaler.