Tredje kvalet till Malmö FF e-sport

2019-01-02 12:27:00

Under mellandagarna spelades den tredje kvaltävlingen till Malmö FF e-sport på Stortorget i Malmö. Nu återstår bara en ytterligare kvaltävling innan finalen på Stadion.

Det bjöds på högklassigt FIFA-spel när cirka 40 spelare tog sig till Stortorget och deltog i den tredje kvaltävlingen till MFF e-sport som arrangerades under Vinterspelen den 28-29 december.

Den tredje kvaltävlingen togs hem av ett bekant ansikte, nämligen Ludwig Barlöv. Efter att ha kommit trea i kval #1 var det nu Ludwigs tur att boka sin plats i finalen på Stadion efter att ha besegrat Sami Mandas i finalen.

Som tvåa är Sami Mandas tillsammans med Ludwig Barlöv kvalificerade för finalen på Stadion, där åtta FIFA-spelare tävlar om en vinstpott på 50 000 kronor och chansen till ett professionellt e-sport-kontrakt med MFF.

Den 13 januari är det dags för den fjärde och sista kvaltävlingen innan finalen på Stadion. Kval #4 kommer att vara ett online-kval och vi återkommer med mer detaljerad information när kvaltävlingen närmar sig.