Årskort 2017

Med ett årskort säkerställer du att du följer Malmö FF på bästa sätt – på plats på Swedbank Stadion!

Så köper du ditt årskort

Du köper ditt årskort i MFF Shopen eller på dina sidor på Ticketmaster.

Om du behöver hjälp med att köpa ditt årskort online, läs vår guide.

Alla frågor gällande årskort hanteras via biljett@mff.se

Vad ingår?

I Årskort 2017 ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF och förtur till biljettköp vid Europaspel. Observera att vid Europaspel kan det hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

All kommunikation via e-post
Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Skicka vidare din årskortsplats
Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla stadion fullsatt även när du själv inte kan komma.

Läs mer här om hur du går till väga för att skicka vidare din plats.

Uthämtning av årskort

Vi skickar ditt årskort via post för en tilläggsavgift på 100 kr. Du kan också välja att kostnadsfritt hämta ut ditt årskort på kommande uthämtningstillfällen på Swedbank Stadion.

Hämta ut ditt årskort i MFF Shopen på Swedbank Stadion. Öppet vardagar mellan 10:00-18:00 och lördagar 10:00-15:00.

Den 11 april, samma dag som vi spelar hemmapremiär mot GIF Sundsvall, kan du hämta ditt årskort i MFF Shopen till klockan 16:30. Därefter hämtar du ditt årskort i biljettluckan vid ingång 23. Tänk på att vara ute i god tid eftersom det kan bli långa köer.

Ta med giltig legitimation, bokningsnummer eller bekräftelsemail.

Förlorat kort

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor

Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Priser

Klicka på kartan nedan för att se de olika priskategorierna på våra årskort.