Biljetter

Biljetter till MFF:s matcher köps enklast över internet på ticketmaster.se. De kan också köpas i MFF Shopen fram till två timmar innan match eller i biljettluckorna på Stadion från och med två timmar innan match.

Biljetter till hemmamatcher

Här köper du biljett 
- Ticketmaster www.ticketmaster.se
- Ticketmaster Call Center tel: 077-170 70 70. Öppet mån-fre 9-17.
- I MFF Shopen vid Stadion fram till två timmar innan avspark.
- I biljettluckorna på östra läktaren tre timmar innan avspark. I biljettluckorna på västra läktaren sker utlämning av biljetter två timmar före avspark.

För ungdomar
På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år (födda 1998 och senare). Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats (alla matcher) eller sittplats på kortsidorna.

Särskilda biljetter för barn och barnfamiljer
För att underlätta för alla familjer har vi en barnbiljett på Familjeläktaren för åldrarna 6 – 12 år (födda 2006 eller senare). Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 590 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 790 kr.) Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn. Läs mer om familjebiljetten här. Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 20, 21 och södra delen av 22, men kan anpassas i storlek från match till match.

Biljetter till familjeläktaren kan köpas på Ticketmasters Call Center, MFF Shopen eller i biljettluckorna.

Föreningsbiljetter
För bokning av gruppbiljetter till fotbollsföreningar, kontakta biljett@mff.se senast tre arbetsdagar innan match. Man kan köpa max 50 biljetter till priset 80 kronor per biljett. Gäller ej matcherna mot AIK, IFK Göteborg och Trelleborgs FF. Föreningsbiljetter gäller endast för fotbollsföreningar med spelare under 18 år.

Sjungande Sittplats
Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07 och 08 på den västra läktaren samt sektionerna 29 och 30 på den östra läktaren ska vara medveten om att dessa sektioner är vigda för dem som vill vara med och skapa stämning.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats och då ingår det inträde för ledsagare. Platserna har en egen kategori på ticketmaster.se. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

Läs mer om rullstolsplatserna här.

Övriga funktionsvariationer
Personer med olika funktionsvarationer som inte kräver rullstolsplats kan också gå på match med ledsagare på sektion 21. Dessa biljetter kan endast köpas via MFF Shopen eller genom beställning till biljett@mff.se, då ingår ledsagare.

Önskar du som årskortsinnehavare att gå med hela familjen?
Ta med familjen, byt in din plats för en specifik match och ta med familjen på familjeläktaren. Din årskortplats återköps på denna match och du får en ersättningsbiljett tillsammans med din familj.

Maila till biljett@mff.se senast 2 arbetsdagar innan match. Informationen vi behöver är ditt kundnummer som står på ditt årskorts baksida samt hur många biljetter ni önskar.

Undvik köer!

Vill du undvika köer eller inte riskera att missa något av matchen, välj förköp och kom i god tid. I år har vi satsat på att skapa en mer levande miljö runt matcherna så kom gärna redan när grindarna öppnar 90 minuter innan match.  

Inne på ståplats har det också blivit kö och trängsel. Främst beror det på att man stannar vid ingångarna istället för att sprida sig ordentligt. När du går in på ståplats kan du alltså hjälpa till genom att gå så långt in på läkaren som möjligt istället för att stanna kvar vid ingångarna.

Tack för att ni visar tålamod!

Resor till bortamatcher

Resebiljetter kan du köpa i samband med hemmamatch i MFF Supports kiosk på Supportertorget. Det är vår officiella supporterklubb MFF Support som arrangerar resorna till våra bortamatcher och vi rekommenderar dessa resor varmt. Mer information finns på MFF Supports hemsida