För familjer

Vi vet att även en liten supporter har ett stort hjärta för sitt lag. På Stadion har vi satsat extra för att både stora och små ska få en både spännande och trygg fotbollsupplevelse.

Familjeläktaren

På den södra läktaren, sektion 21 och halva 22, finns vår familjeläktare som är till för alla som vill gå på match med hela familjen - eller ta med sig barnens kompisar. Läktaren har ingång direkt från det lite lugnare hållet från Stadiongatan. Beroende på antalet bortasupportrar kan även sektionerna 19 och 20 användas som familjeplatser.

Till familjeläktaren finns tre kategorier biljetter; vuxenbiljetter, ungdomsbiljetter och barnbiljetter. Barnbiljetter finns bara på denna sektionen och som barn räknas man från och med året man fyller 6 till och med året man fyller 12. Barn upp till och med fem år kan sitta i förälders knä och går då gratis. Som ungdom räknas man upp till och med det året man fyller 20. Före säsongsstart säljs även årskort till familjeläktaren.

Till Familjeläktaren säljs också speciella biljetter - Familjebiljetter. I den biljetten ingår det inträde för två vuxna och två barn. Priset är satt så att även om man är en vuxen och tre barn är det fortfarande förmånligt att köpa Familjebiljett. För att köpa Familjebiljett ringer man Ticketmasters kundtjänst på 077-170 70 70. Det går också bra att köpa Familjebiljetter i MFF-Shopen och i biljettluckorna på Stadion från och med tre timmar innan match.

Tillgänglighet och service

I anslutning till ingången finns skötbord och även plats för barnvagnsparkering (som dock sker under eget ansvar). För kurrande barnmagar finns ett antal stora kiosker nära familjeläktaren som erbjuder ett brett utbud av godis, drycker, snacks, glass och korv. Även restaurang O’Learys har en barnanpassad specialmeny. På Familjeläktaren finns också speciella matchvärdar med uppgift att ta hand om er på bästa sätt.

Himmelsblått för små supportrar

I MFF-Shopen finns allt som behövs för att visa din kärlek till klubben, oavsett hur stor eller liten du är. Från nappar och bebiskläder för de minsta till halsdukar, mössor och tröjor i alla storlekar. Och naturligtvis uppfyller alla MFF:s souvenirer aktuella säkerhetsnormer.