Gästande supportrar

Som supporter till gästande lag hälsar vi dig välkommen till Malmö och Swedbank Stadion, Sveriges bästa fotbollsarena.

Välkommen!

Som gästande supporter är du lika viktig för oss som våra egna. De resande supportrarna är en viktig del av Allsvenskan och vi vill ge dig bästa tänkbara mottagande (även om vi inte tänker släppa en millimeter i onödan på planen). Här nedan hittar du den viktigaste informationen du behöver inför ett besök på Swedbank Stadion. Tillhör du en organiserad grupp kan du också kontakta vår ansvarige för supporterdialogen (SLO), på 0702-19 37 43 eller pierre.nordberg@mff.se.

Läktare

Läktaren för bortasupportar är placerad på den södra sidan av Swedbank Stadion (sektion 17) under tak och med en egen ingång. Sektionen rymmer 600 ståplatser (till ståplatspris) men utrymmet för bortasupportrar kan utökas med sittplatser (till sittplatspris) om intresset är stort. Ingång via entré E.

Biljetter

Hur och när biljetter till sektionen för gästande lags supportrar skall distribueras bestäms av gästande lag. Det är gästande lags uppgift att informera sina supportrar på vilket sätt man väljer att göra. På Swedbank Stadion finns biljettluckor i direkt anslutning till gästande lags sektion som kan användas. Vi har också möjlighet att släppa upp sektionen via Ticketmaster. Kontakta din klubb för mer information.

Service under match

Swedbank Stadion är en modern arena med hög servicenivå. Det finns gott om kiosker och toaletter i direkt anslutning till sektionen för bortasupportrar.

Hitta hit

Swedbank Stadion är belägen på Stadion-området, granne med gamla Stadion. Matchdagar går evenemangsbussar i särskild trafik till och från Malmö Central. Mer information om hur du hittar till Swedbank Stadion här.