Supporter

Tröja nr 12 tillhör våra officiella supporters.

Vi är mycket stolta över våra supportrar som så starkt bidrar till att skapa den inramning och stämning runt matcherna som förstärker upplevelsen av matchen och gör Malmö FF till en mer attraktiv förening. Vi har därför tilldelat vår officiella supporterklubb tröja nummer 12 som en symbol för det stöd och den extra kraft de skänker föreningen.
 
Förutom att stödja och skapa stämning ställer man som officiell supporterförening sig självklart bakom Malmö FF:s värdegrund och skriver under på dess grundläggande principer. Det innebär bland annat att en officiell supporterförening liksom Malmö FF är öppen för alla och agerar i öppen och demokratisk anda och att föreningen klart tar avstånd från rasism, våld, hot och diskriminering.
 
Om du har frågor eller vill ha närmare information om vad vi menar med officiell supporterförening, hur man blir officiell supporterförening eller hur relationen mellan Malmö FF och en officiell supporterförening ser ut, vänligen kontakta Malmö FF:s kommunikationsavdelning.

MFF Support
MFF Support är en ideell och opolitisk förening som tar avstånd från våld och rasism. Föreningens huvudsakliga syfte är att underhålla och fördjupa intresset för Malmö FF:s fotbollsverksamhet.

Ett förmånligt medlemsskap
Som medlem får du billiga resor till MFF:s bortamatcher i MFF Supports regi, rabatter i ett antal affärer och restauranger, medlemstidning fyra gånger per år samt inbjudan till spelarträffar, fester och tävlingar. Ett av MFF Supports större arrangemang är MFF Support cup, en fotbollsturnering för supportrar som lockar deltagare från flera länder.

Mer information finns på MFF Supports officiella hemsida.