Supporter

Tröja nr 12 tillhör våra officiella supporters.

Vi är mycket stolta över våra supportrar som så starkt bidrar till att skapa den inramning och stämning runt matcherna som förstärker upplevelsen av matchen och gör Malmö FF till en mer attraktiv förening. Vi har därför tilldelat vår officiella supporterklubb tröja nummer 12 som en symbol för det stöd och den extra kraft de skänker föreningen.
 
Förutom att stödja och skapa stämning ställer man som officiell supporterförening sig självklart bakom Malmö FF:s värdegrund och skriver under på dess grundläggande principer. Det innebär bland annat att en officiell supporterförening liksom Malmö FF är öppen för alla och agerar i öppen och demokratisk anda och att föreningen klart tar avstånd från rasism, våld, hot och diskriminering.

Om du har frågor eller vill ha närmare information om vad vi menar med officiell supporterförening, hur man blir officiell supporterförening eller hur relationen mellan Malmö FF och en officiell supporterförening ser ut, vänligen kontakta Malmö FF:s SLO och medlemsansvarig, Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se.

MFF Support
MFF Support är en ideell och opolitisk förening som tar avstånd från våld och rasism. Föreningens huvudsakliga syfte är att underhålla och fördjupa intresset för Malmö FF:s fotbollsverksamhet.

Ett förmånligt medlemsskap

Som medlem får du billiga resor till MFF:s bortamatcher i MFF Supports regi, rabatter i ett antal affärer och restauranger, medlemstidning fyra gånger per år samt inbjudan till fester och tävlingar. Ett av MFF Supports större arrangemang är fotbollsturneringen Alex Minne, en fotbollsturnering som namngavs efter Alex, en styrelsemedlem i MFF Support, som gick bort i cancer 2008. Alla intäkter från turneringen går oavkortat till cancerfonden.

Mer information finns på MFF Supports officiella hemsida.