Konferenspaket

Konferenspaket

För att du ska kunna fokusera på innehåll, mål och syfte med din konferens kan vi erbjuda olika typer av konferenspaket.

För att du ska kunna fokusera på innehåll och mål med din konferens kan vi erbjuda olika typer av konferenspaket: Basic, Extra eller Deluxe.

Våra konferenspaket

I samtliga paket ingår mötesrum utrustade med wifi, projektor och filmduk alt. TV-skärm, blädderblock, whiteboard, block och pennor. I de rum anpassade som är anpassade för fler än 50 gäster ingår även en ljudanläggning med mikrofon. Det är maten och drycken som skiljer de olika paketen åt.

Basic

När du bokar Basic får du en morgon – alt. förmiddagsfika bestående av en nyttig, grov smörgås med ost och kalkon och en riktigt god kopp kaffe eller te. 

Sällskap upp till 50 personer får sin lunch serverad på O'Learys inne på Stadion. Om ni är fler blir ni hänvisade till Restaurang 1910. Oavsett restaurang så får ni njuta av en välsmakande lunch och kaffe på maten.

Framåt eftermiddagen så vankas det energipåfyllning i form av kaffe/te, fruktsallad, hembakad energibar och smoothie-shot.

Skicka din intresseförfrågan här.

Konferensrum Swedbank Stadion

Extra

I Extra välkomnas du och dina gäster med kaffe och smörgås direkt vid ankomst och framåt förmiddagen fyller vi på med fika med både nyttiga och lite mindre nyttiga inslag.

Lunch och eftermiddagsfika är desamma som i Basic.

Skicka din intresseförfrågan här.

Konferens Swedbank Stadion

Deluxe (för sällskap från 50 personer och uppåt) 

När du bokar Deluxe utgår vi från Extra men lägger lite extra energi på dagens största mål, nämligen lunchen. När du bokar Extra serveras en lunch bestående av två rätter på buffé, måltidsdryck, dessert samt kaffe.

Skicka din intresseförfrågan här.

Skräddarsytt

Vill du göra något helt annat? Inga problem! Vi hjälper dig och skräddarsyr ett förslag helt efter dina önskemål.

Kontakta oss här.