Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla flickor mellan 6-9 år och pojkar mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju-, åtta- och nioåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningar och spela matcher.

VÄLKOMMEN TILL FOTBOLLSSKOLAN 2018!

Den 3 april öppnar anmälan till Fotbollsskolan för alla tjejer födda 2009-2012 och killar födda 2010-2012. Träningarna sätter enligt planen igång vecka 18.

Anmälan för årets träningar är öppen för killar mellan 3–20 april och för tjejer mellan 3–28 april. Träningsperioden sträcker sig från första veckan i maj (v 18) till mitten av oktober (v 41), men med ett sommaruppehåll vecka 25-33. Träningarna hålls i Kombihallen på Stadionområdet.

Kostnaden är 1 500 kronor och i den ingår träningsutrustning och två biljetter till en A-lagsmatch. Du hämtar ut t-shirt, shorts, strumpor, vattenflaska och gympapåse i samband med registreringen som sker i MFF Shopen på Stadion.

Du blir kontaktad när registreringen är avslutad och träningsgrupperna är bildade. Ert barns träningsdagar kommer att meddelas innan starten.

Vi hoppas att vi tillsammans får en lärorik tid fylld av glädje och kamratskap!

Ålder: Tjejer födda 2009-2012 och killar födda 2010-2012
Kostnad: 1500 kr (inkluderar träningsutrustning och två biljetter till MFF-match)
Anmälan: 3-20 april för killar & 3-28 april för tjejer. Anmälan görs i MFF Shopen, Stadion (öppet vardagar 10-18, lördagar 10-15)
Träningsperiod: Maj till oktober med uppehåll under sommaren

Har du några frågor? Kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se