Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla flickor mellan 6-9 år och pojkar mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju-, åtta- och nioåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningar och spela matcher.

Julledigt

Nu tar fotbollsskolan julledigt. Vi önskar er ett skönt jullov, ett gott slut och hoppas att vi ses igen i januari när träningarna startar igen i vecka 3 (från den 15 jan). Det kommer fortsättningsvis vara samma grupper och samma träningstider som nu och ni behöver inte anmäla eller registrera er på nytt.

Malmö FF önskar er en god jul och ett gott nytt år!

Fotbollsskolan 2017
Registreringen för Fotbollsskolan är nu stängd. Vi öppnar för ny anmälan i mars 2018. Välkommen!

Har du några frågor? Kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se