Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollsskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla flickor mellan 6-9 år och pojkar mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollsskola. Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju-, åtta- och nioåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningar och spela matcher.

Fotbollsskolan 2017

Information för spelare i fotbollsskolan födda 2010 och 2011

Den ordinarie fotbollsskolan är slut för denna termin. Träningarna kommer att pågå till v 40 (6 oktober)

Vi hoppas att ni haft en rolig och lärorik period med oss! Malmö Fritidsförvaltning har tilldelat oss vintertider till mars 2017 och inför vintersäsongen har vi ambitioner att kunna erbjuda vinterträning i kombihallen. Ni som redan har varit anmälda under terminen har förtur till höst/vinter-perioden

Kostnaden för er som redan är anmälda och intresserade att fortsätta är 750 kr.

Denna summa betalas i MFF shopen senast fredagen den 20 oktober.

Därefter kommer vi att registrera nya spelare och förhoppningsvis starta upp igen vecka 45.

Träningstiderna och gruppsammansättningen kan komma att ändras. Efter er registrering och innan starten kommer vi att kontakta er för mer information.

Har du några frågor? Kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se