2-2 på Strandvallen

Publicerad 03 maj 2012

Oavgjort med klar bismak av förlust för MFF i Allsvenskans omgång 7, efter tappad 2-0-ledning och en ritktigt svag andra halvlek mot Mjällby borta.

MFF tog ledningen efter sex minuters spel genom lagets flitigaste målskytt Jimmy Durmaz, som rakade in en frispelning av Daniel Larsson till 1-0. Och mff utökade ledningen efter nitton minuters spel när Jiloan Hamad tryckte upp reutren till en frispark a Ricardinho i nättaket. Ett MFF som dominerade första halvlek fullkomligt och kunde ha gjort ett eller två mål ytterligare.

Efter paus? Ett MFF som tappade matchen helt. Mjällby kom in mycket alertare och vann decimeter på decimeter av planens mark och situation efer situation i spelet. Reduceringen kom i 59:e minuten och kvitteringen i 82:a.

Och därmed måste ännu en gång konstateras att MFF ännu aldrig vunnit en allsvensk match på Strandvallen.