Lånekollen: Eile tillbaka i startelvan

Publicerad 16 maj 2023 i Herr

Noah Eile var tillbaka i startelvan när Mjällby AIF mötte IK Sirius. Försvararen spelade hela matchen när hemmalaget slog Sirius med 3–0. Läs hur det gick för resten av våra utlånade spelare nedan.

Noah Eile

ALLSVENSKAN

Noah Eile, försvarare, Mjällby AIF
Spelade hela matchen när Mjällby höll nollan och besegrade IK Sirius med 3–0.

Peter Gwargis, mittfältare, Degerfors IF
Blev inbytt i den 62 minuten när Degerfors föll i bortamötet mot BK Häcken med 6–1.

Superettan

David Edvardsson, mittfältare, Landskrona BoIS
Blev inbytt i den andra halvleken när Landskrona BoIS spelade 0–0 mot Västerås SK.

Mathias Nilsson, målvakt, Örgryte IS
Örgryte IS möter under tisdagskvällen Örebro SK i en bortamatch.

Mubaarak Nuh, mittfältare, Örgryte IS

August Karlin, mittfältare, Jönköpings Södra IF
Blev inbytt i den 80 minuten när Jönköpings Södra IF förlorade med 3–2 mot AFC Eskilstuna.

Ettan södra

Viktor Andersson, målvakt, Lunds BK
Stod i mål hela matchen när Lunds BK besegrade Eskilsminne med 3–2. Lunds BK behåller sitt starka hemmafacit med fyra av fyra segrar på Klostergårdens IP.

Abdramane Djitteye, anfallare, Lunds BK
Blev målskytt mot Eskilsminne innan han blev utbytt i den 82 minuten.

André Alvarez Perez, försvarare, BK Olympic
Spelade hela matchen när BK Olympic förlorade med 5–0 i bortamötet mot FC Trollhättan.

Matej Chalus, försvarare, FC Groningen
Satt på bänken i hemmamatchen mot Ajax som avbröts efter stökigheter. Matchen kommer att återupptas under tisdagseftermiddagen utan publik.

SUPERLIGA, SLOVAKIEN

Malik Abubakari, anfallare, Slovan Bratislava
Blev utbytt i den 72 minuten när Slovan Bratislava besegrade Banska Bystrica. Laget återfinns på en förstaplats i tabellen, fem poäng ner till andraplatsen efter lika många spelade matcher.

SUPERLIGAEN, DANMARK

Felix Beijmo, försvarare, AGF Århus
Blev utbytt i den 84 minuten i hemmamatchen mot topplaget FC Nordsjælland. Matchen slutade 1–1.