Erik Botheim gjorde landslagsdebut för Norge och Derek Cornelius Kanada höll nollan mot Frankrike.

Så gick det för samtliga MFF-spelare under landslagssamlingen.

Erik Botheim.

Sverige

Sebastian Nanasi

Sverige spelade två träningslandskamper mot Danmark och Serbien. Matcherna slutade med förluster, 1–2 respektive 0–3, och Nanasi blev utan speltid.

Kanada

Derek Cornelius

Spelade 90 minuter i landskampen mot Nederländerna som slutade med en 0–4-förlust. I Kanadas andra match spelade Cornelius 71 minuter när laget spelade 0–0 mot Frankrike.

Norge

Erik Botheim

Botheim debuterade i A-landslaget i träningslandskampen mot Danmark på Bröndby Stadion. Anfallaren byttes in med två minuter kvar av ordinarie tid i matchen som slutade 1–2. Fick ingen speltid i 3–0-segern över Kosovo.

Peru

Sergio Peña

Blev inbytt i matchminut 73 i träningslandskampen mot Paraguay som slutade 0–0.

Danmark

Kathrine Larsen

Fick ingen speltid i någon av Danmarks två matcher mot Spanien i EM-kvalet.

Sverige U23

Matilda Kristell
Ema Paljevic

Matilda Kristell spelade 90 minuter i segermatchen mot Polen med 4–0.
Ema Paljevic byttes in i minut 78 mot Australien (3–0) och spelade första halvlek mot Polen (4–0)

sverige u21

Otto Rosengren
Hugo Bolin

Otto Rosengren spelade 81 minuter i 1–2-förlusten mot England. I samma match byttes Hugo Bolin in i matchminut 63.