Rydström: ”Vi längtar till att få spela på fredag”

Publicerad 16 juli 2024 i Herr,Nyheter

Vår huvudtränare snackar ner förlusten mot Mjällby och ser fram emot matchen mot Sirius i ”Rydströms reflektioner” på MFF Play.

Se hela avsnittet av RydströmS reflektIONER på MFF Play

Lördagen blev tung för alla MFF:are. Mjällby vann med 2-1 på Strandvallen och efter matchen var Henrik Rydström tydligt besviken. Tre dagar senare har den känslan inte gått ur kroppen.

– Jag tycker det är saker som vi borde ha lärt oss, vi borde vara längre i nån sorts utvecklingskurva och jag trodde inte vi skulle uppträda som vi gjorde i första halvlek, säger han i senaste avsnittet av ”Rydströms reflektioner” på MFF Play.

Han berättar också att han har svårt att smälta förluster.

– Tack och lov har vi under min tid i Malmö FF inte behövt göra det så många gånger. Det är alltid en sorts sorgeprocess men det finns också en del i det som är intressant, för vad gör man av de möjligheter som uppstår i en trist situation och hur får man spelarna att till och med gå ur den situationen starkare?

I avsnittet går Henrik Rydström inte bara genom Mjällby-matchen, han ser också fram emot fredagens bortamatch mot Sirius.

– Vi längtar till att få spela på fredag och få ge utlopp för den frustration som vi byggde upp själva under senaste matchen.

Se hela avsnittet av RydströmS reflektIONER på MFF Play

huvudpartners

officiella partners