Succén ”Laget för alla” är tillbaka

Publicerad 11 augusti 2024 i MFF i Samhället,Nyheter

Den 8 september är det dags igen för det uppskattade Laget för alla. Den här gången är det Kirseberg och Beijers park som gäller.

LAGET FÖR ALLA
När: 8 september, kl 12-17
Var: Beijers park (hitta hit)
Hur: Fri entré, det är bara att dyka upp

Laget för alla är en satsning där Malmö FF, genom att lyfta lokala initiativ, hoppas nå ut till fler malmöbor och öka relationen till föreningslivet. Vi vill att alla malmöbor, oavsett vem man är eller hur mycket man bryr sig om fotboll, ska känna en stolthet över sin stad, stadsdel och Malmö FF.

Tidigare i år vallfärdade Malmöborna till Blå gården på Lorensborg och när årets andra upplaga av Laget för alla ska genomföras är det Beijers park som gäller. Tillsammans med Bulltofta SiF och Malmö FBC är vi en del av Kirsebergsfestivalen som arrangeras under helgen den 7–8 september. Laget för alla är på plats på söndagen den 8 september kl 12-17 i Beijers Park vid scenen tillsammans med lokala föreningar. Den här gången är det Malmö FF:s damlag som kommer vara på plats för att skriva autografer och träffa supportrar.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att komma ut till Kirseberg. Dels på grund av den anknytning som Malmö FF har där historiskt sett, men också på grund av det aktiva föreningsliv som finns där, säger Desiree Almendares Sköldh som är ansvarig för sociala initiativ i MFF.

I Kirseberg kommer Laget för alla ledas från scen av konferencier Jasmin Nur, känd från fotbollspodden ”Halvlek med Jazz”. Jasmin kommer att intervjua både gamla och nya MFF-talanger och visa upp Kirsebergs föreningsliv.

program

11.45 – DJ börjar spela
12.05 – Scenprogrammet startar
12.40 – Uppträdande av Friskis och Svettis
13.00 – Intervju Roy Andersson & Robert Prytz
13.30 – Meet and greet med Malmö FF:s damlag
13.45 – Intervju med damspelare
14.30 – Utlottningar av tröjor
15:00 – Scenprogram slut
17:00 – Området stänger

andra aktiviteter under dagen

Föreningar på plats

Bulltofta SIF
Vår ambition är att ge alla barn och unga i Kirseberg med omnejd möjligheten att delta i föreningslivet helt kostnadsfritt. Vi vill att våra unga ska synas och höras i samhället. Vi har över 500 medlemmar och över 30 unga ledare som har genomgått flertalet praktiska och teorietiska ledarskapsutbildningar av Skolidrottsförbundet I Skåne. Vi har tre aktiva mötesplatser i Kirseberg på torget, Segevång och Kirsebergs idrottshall. Här arrangerar vi flera aktiviteter under hela året för barn och unga i området. Välkommen till oss! Bulltofta IF.
Läs mer här

Malmö FBC
Malmö FBC är en av de ledande innebandyklubbarna i regionen och topp 10 i Sverige. Sedan Malmö FBC grundades 2007 har vi strävat efter att skapa en miljö där spelare i alla åldrar kan utvecklas och nå sin fulla potential. Vi erbjuder: Elitlag för både herrar och damer som tävlar på högsta nivå. Ungdomslag som ger nästa generation av innebandystjärnor en solid grund att stå på. Vi erbjuder en aktiv mötesplats för barn 3 år upp till pensionärer. Vi har engagerade tränare och ledare som brinner för sporten och våra spelares utveckling. Kom och bli en del av Malmö FBC-familjen – där passion, gemenskap och framgång möts!
Läs mer här

IK Pantern
En förening med stort hjärta och fokus på våra ungdomar. Vi har idag lag mellan åldern 7-15år och en skridsko/hockeyskola vart år med ca 40-50 barn. Vårt A lag tog steget upp i Hockeyettan inför säsongen 24/25.
Läs mer här

BK Flagg
BK Flagg är en fotbollsförening på Kirseberg. Vi strävar efter att erbjuda alla medlemmar en verksamhet som genomsyras av glädje, gemenskap och trygghet. Verksamheten i BK Flagg fokuserar på utveckling och lärande, där spelarnas personliga utveckling är lika viktig som den fotbollsmässiga. BK Flagg har sedan 1932 utvecklat ungdomarna på Kirseberg i Malmö med kunskap, goda värderingar och samarbetsförmåga. Det är något man behåller hela livet.
Läs mer här

Kirsebergskyrkan
Den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker. Ledorden är diakoni, musik och miljö. Kirsebergskyrkan tillhör Husie församling.
Läs mer här

Simklubben RAN
Simklubben Ran bildades en augustikväll 1922 på en badbrygga på Ribban i Malmö, och är idag en förening med över 2000 aktiva medlemmar. Vi strävar efter att öka simkunnigheten, och erbjuder kurser för alla som vill simma och spela vattenpolo. Vår verksamhet sträcker sig från minisim, simskola och skolsim till medley, motions- och tävlingssimning, samt vattenpolo. För vuxna erbjuder vi simskola, medley, master, crawl och simning i öppet vatten. Hos SK Ran kan du simma och spela vattenpolo hela livet, oavsett om du är nybörjare, motionär eller på elitnivå.
Läs mer här

Supporterhuset
Hos Supporterhuset är vi stolta över att vara den ultimata mötesplatsen för alla Malmö FF-supportrar. Sedan vår start 2014 har vi arbetat för att skapa en plats där passion, kreativitet och gemenskap frodas. Här kan du njuta av veckans wrap i vårt café, ta en fika och köpa exklusiv MFF-merchandise i vår butik. Vi erbjuder också en flaggverkstad och tifo-arbete där du kan skapa dina egna supporterprylar och bidra till den fantastiska stämningen på läktaren. Vårt bibliotek och våra föreläsningar inspirerar och utbildar även våra medlemmar. Hos oss är dörren alltid öppen för dig som vill engagera dig, träffa likasinnade och vara en del av något större. Kom och upplev den unika atmosfären hos Supporterhuset – där varje dag är en hyllning till Malmö FF!
Läs mer här

Spinndisc
Spinndisc FK är en politiskt obunden ideell förening som bildades 2005 i samband med byggandet av Bulltofta discgolfbana i Malmö. Klubben hade då fem medlemmar. Sedan starten har klubben vuxit till över 420 medlemmar och klubben har nu 6 st banor, 2 i Malmö, 2 i Lund och 2 i Veberöd. Vi har även dedikerade träningstillfällen för damer, juniorer och seniorer samt inomhusträning vintertid. Klubben brukar också anordna en större tävling varje år.
Läs mer här

Friskis & Svettis
Finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Friskis & Svettis är en gemensam nämnare för människor i alla åldrar, livsstilar och intressen. Tillsammans är vi en stolt ideell förening som engagerar och förändrar. Det har vi gjort sedan 1978 – och vi har bara börjat.
Läs mer här

MFF Support
Den officiella supporterföreningen till Malmö FF. Vi arbetar för en inkluderande och positiv supporterkultur. Vi är drivande i arbetet med att Malmö FF ska spela med ett starkt supporterstöd. Vi företräder supportrarnas intressen i dialog med Malmö FF och andra parter. MFF Support ska vara den självklara mötesplatsen för engagerade supportrar, i ett samhälle där Malmö FF är den gemensamma nämnaren.
Läs mer här

Hyresgästföreningen
Vår förening representerar hyresgästers intressen och arbetar för trygga och prisvärda boenden. Vi erbjuder rådgivning och stöd till medlemmar samt driver frågor om bostadspolitik. Vi är också aktiv i lokalsamhället genom olika sociala projekt.
Läs mer här

PARTNERS

KONTAKT

Kontakta desiree.almendares-skoldh@mff.se om du har frågor eller om din förening vill vara med.

Laget för alla – EN FOLKFEST

huvudpartners

officiella partners