Supporterinfo inför PAOK FC borta

Publicerad 12 augusti 2024 i Herr,Nyheter

Ett hundratal MFF:are tar sig till Thessaloniki för att stötta laget i kvalreturen. Här är det ni behöver veta inför matchen.

PAOK FC – MALMÖ FF
Champions League-kval
Tisdag 13 augusti, 20:30 (lokal tid)
Toumba Stadium

Uppmaning

Tänk på att dricka mycket vatten. Det är extremt varmt i Thessaloniki, under matchdagen förväntas temperaturen ligga på 37 grader.

Samlingsplats

Hamnområdet i Thessaloniki är området där bortasupportrar samlas innan match. Runt torget Patia Katouni finns flera trevliga restauranger och barer som ligger relativt nära platsen varifrån de obligatoriska bussarna till arenan går (se karta).

Klicka här för att hitta samlingsplatsen på Google Maps

Transport

Till och från arenan så MÅSTE man ta en av de bussar som Malmö FF har hyrt. Bussarna avgår och lämnar av i hamnen som ligger cirka 10 minuters promenad från området där MFF-supportrar rekommenderas att samlas. Polis kommer visitera alla som går på bussarna. Samling vid bussarna är 17:30. Om ni vill gå på matchen måste ni åka med någon av de två bussarna (se karta).
Malmö FF har framfört till polisen att vi tycker avfärd mot arenan är för tidig men inte fått något gehör. Blir det ändring kommer information läggas på X (@SLOMalmoFF).

Klicka här för att hitta upphämtningsplatsen på Google Maps

Insläpp och utsläpp på arenan

Bussarna kommer köra direkt till insläppet där bussarna i turordning kommer släppa av supportrar som sedan kontrolleras och går in på bortasektionen. Efter det släpps supportrarna på nästa buss av.
Efter matchen kommer alla vara tvungna att stanna på bortasektionen i minst 30 min innan bussarna kör tillbaka in till hamnen igen.

Biljetter

Både digitala och utskriva biljetter fungerar. För att komma in kan det krävas id-handling då biljetterna är personliga, så ta med det för säkerhets skull.

Flaggor och Banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, är dessa tillåtna. Observera att banderollerna inte får lov av hängas upp på staketet, men placeras på stolarna. Det finns ett förbud för flaggpinnar över 1 meter och banderoller över 2×1,5 meter. Vi har fått dispens för det förbudet men av erfarenhet vet vi att såna saker kan ändras med kort varsel. Håll er uppdaterade på X (@SLOMalmoFF).

Väskförbud

Det är inte tillåtet att ta in väskor på bortasektionen. Det finns förvaring av väskor vid insläppet.

Servering

Det är ingen servering av alkohol på bortasektionen. Det finns servering av dryck och lättare mat som till exempel mackor. Det går att betala med både kort och kontanter.

Mitt MFF

Vid alla Europeiska matcher görs en utvärdering om närvaro på den aktuella matchen kommer att generera poäng i Mitt MFF. Där bland annat logistik och de tekniska möjligheterna utvärderas. Eftersom PAOK ger oss data på de inskannade biljetterna kommer det vara möjligt att få 30 poäng för denna match. Alla som får sina biljetter inscannade på matchen kommer få instruktioner skickade till den mejladress som uppgavs vid biljettköpet.

Och än en gång, kom ihåg att dricka mycket vatten!

huvudpartners

officiella partners