Allsvenskan fyller 100 år – här är vår jubileumströja

Publicerad 15 augusti 2024 i Herr,Nyheter

▪️ Inspirerad av åren då vi spelade på Malmö IP och vann våra första guld.
▪️ Tävla om en av tröjorna som bärs under matchen mot IFK Norrköping.
▪️ Så köper ni tröjan i MFF Shopen.

Älskade Allsvenskan fyller 100 år. Det vill vi naturligtvis fira tillsammans med SEF. Men vi ska vara ärliga, vi har inte varit med alla de här 100 åren. Vi gav övriga lag några års försprång innan vi säsongen 1931/1932 tog upp kampen i högsta serien. Trots detta är vi utan jämförelse den mest framgångsrika föreningen i Allsvenskans 100-åriga historia. 26 seriesegrar och 23 SM-guld talar för sig själv. 

Under lördagens match mot IFK Norrköping kommer både utespelare och målvakt spela i matchställ som är framtagna enbart för det här tillfället. Ställen är inspirerade av perioden då vi spelade på Malmö Idrottsplats och vann våra första SM-guld. 

KÖP TRÖJAN I MFF SHOPEN

Från och med kl. 10.00 torsdagen 15 augusti går det att köpa tröjan i MFF Shopen på webben och i butiken på Emporia. När butiken på Eleda Stadion öppnar kl. 11.00 finns den till försäljning även där. Antalet tröjor är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Det finns totalt 500 tröjor.

HÄR ÄR HELA KOLLEKTIONEN

TävlA OM SPELARNAS TRÖJOR

Vi arrangerar också en tävling med chans att vinna en av de tröjor som bars av spelarna under matchen mot Norrköping. Tröjorna är signerade av spelarna som bar respektive tröja. 

För att delta i tävlingen, som startar på måndag den 19 augusti, swishar man minst 50 kronor till Malmö FF Foundation (nummer 123 684 75 11) och i meddelandet skriver man svaret på följande fråga:

Vilket år grundades Malmö FF? 

Bland de rätta svaren drar vi en vinnare till respektive tröja. Vinnarna kontaktas via det nummer de har swishat från. Man kan tyvärr inte önska vilken tröja man vinner.

Tävlingen avslutas fredagen den 23 augusti. Lycka till!

huvudpartners

officiella partners