Supporterinfo inför AC Sparta Prag borta

Publicerad 26 augusti 2024 i Herr,Nyheter

Bortasektionen är slutsåld och uppemot tusen MFF:are tar sig till Prag för att stötta laget i playoffreturen. Här är det ni behöver veta inför matchen.

AC Sparta Prag – Malmö FF
Champions League-kval, play-off
Tisdag 27 augusti, 21:00
Stadion Letná

Samlingsplats

Old Town Square i centrala Prag kommer att vara samlingsplatsen. Där finns ett flertal pubar och restauranger i området.

Klicka här för att hitta samlingsplatsen på Google Maps

Biljetter

Både digitala och utskriva biljetter fungerar. De som inte redan har bytt sin voucher mot biljett kan göra det mellan 16-17 på samlingsplatsen, leta då reda på MFF-personal som finns på plats.

Marsch

18:30 kommer en supportermarsch att gå från samlingsplatsen till arenan, den tar ca en timme att gå.

Uppmaning

Norra Läktaren Malmö uppmanar alla som är på plats att klä sig i himmelsblått.

Insläpp och utsläpp på arenan

Framme vid arenan kommer där först vara en visitation av polis innan man blir framsläppt till själva insläppet. Insläppet öppnar 90 minuter innan avspark. Efter matchen kommer bortasupportrar hållas inne på arenan 30 minuter efter slutsignal, innan utsläpp sker.

Flaggor och banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, är dessa tillåtna. Där fanns ett förbud för flaggpinnar över 70 cm, men efter god dialog med Sparta Prag och polisen har vi fått det förbudet lyft. Av erfarenhet vet vi att såna saker kan ändras med kort varsel. Håll er uppdaterade på X (@SLOMalmoFF).

väskförbud

Stora väskor är förbjudna, i övrigt är det tillåtet att ta med mindre väskor in på arenan.

Servering

Det finns kiosker på arenan, där det finns såväl starköl som lättare mat. Det går att betala både med kontanter och med kort.

MITT MFF

Matchen ger poäng i Mitt MFF. Ett mail kommer skickas ut till de som varit på plats med instruktioner för att få sina poäng. OBS: se till att spara din matchbiljett då den kommer behövas senare för registreringen av poäng.

Bild på bortasektionen

huvudpartners

officiella partners