Viktig supporterinfo inför bortamatchen mot Västerås SK

Publicerad 18 oktober 2024 i Herr,Nyheter

Västerås färgas himmelsblått på lördag när tusentals MFF:are kommer för att stötta laget i den betydelsefulla matchen på Hitachi Energy Arena. Här är det ni behöver veta.

Västerås SK – Malmö FF
Lördag 19 oktober 15:00
Hitachi Energy Arena

Biljetter

Matchen är i grunden slutsåld. Ett mindre antal biljetter släpptes upp till försäljning under fredagsförmiddagen. Kontrollera tillgänglighet här.

Matchen stoppas om obehöriga beträder innerplan

Vi vet alla hur mycket matchen betyder. För att ge spelarna bästa möjliga förutsättningar att vinna är det av största vikt att du stöttar laget från läktaren hela matchen. För att garantera tryggheten och arbetsmiljön för spelare, domare och andra som arbetar på och omkring planen är det förbjudet att beträda innerplan. Om obehöriga tar sig ner från läktaren kommer matchen att stoppas. Matchen kommer inte att återupptas förrän samtliga obehöriga lämnat innerplan.

Samlingsplats

MFF Support meddelar att samlingsplatsen är vid arenans bortainsläpp. På plats finns DJ och flera olika foodtrucks som serverar mat, samt öl, vin och alkoholfritt. Även efter matchen kommer serveringen vara öppen, så att man kan köpa med sig något att äta till hemresan.

Sektioner

Gästande ståplatssektioner finns på arenans norra kortsida. Observera att ståplatssektionerna har separata entréer och att det inte är möjligt att röra sig mellan sektionerna. Använd därför entrén till den sektion som står på din biljett.

Innehavare av bortakortet går in på sektion K. Du som har biljett på sektion A hittar din entré till höger om norra kortsidan, sett från samlingsplatsen.

Parkering

Rekommenderad parkering är på norra sidan av arenan, samt i området runt Skallbergsskolan, Blåsboskolan och Arosvallen. Se kartbild nedan.

Kiosker

Kiosker med standardutbud håller öppet innan, under och efter matchen. Notera att du endast kan betala med kort.

Slo:er på plats

SLO:er på plats är Riad Muhammed och Theodore Niemann. Följ @SLOMalmoFF på X för att ta del av nyttig information och viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners