Oavgjort i årsdebuten

Publicerad 02 februari 2012

Årets första match är avklarad för Malmö FF. Det blev oavgjort, 1-1, mot DC United. Malmö FF spelade de båda halvlekarna med två, så när som på en person, helt olika uppställningar. Glädjande var att Jasmin Sudic gjorde debut efter sin långa skadeperiod.

Matchen blev unik, inte bara beroende på avsparkstiden 10.30, utan för att det var första gången Malmö FF spelade oavgjort mot ett lag från USA.

Nyförvärvet Erik Friberg gjorde Malmö FF:s enda mål för dagen i den 15 minuten. En snygg frispark upp i krysset.

Rikard Norling ställde upp sina mannar enligt följande:
Första halvlek:
Johan Dahlin – Ulrich Vinzents, Markus Halsti, Pontus Jansson, Ricardinho – Jiloan Hamad, Erik Friberg, Simon Thern, Jimmy Durmaz – Mathias Ranégie, Dardan Rexhepi.

Andra halvlek: Robin Olsen – Filip Stenström, Markus Halsti, Filip Helander, Miiko Albornoz – Simon Kroon, Amin Nazari, Wilton Figueiredo, Tobias Lewicki – Alex Nilsson, Dino Islamovic.