Malmö FF U19 – Svenska Mästare 2010!

Publicerad 30 oktober 2010

Det blev en jämn final på ett välbesökt Stockholms Stadion där Malmö FF var det bästa laget och vann med 1-0. Målet kom i 22:a minuten när Muamet Asanovski bryter ett anfall och spelar fram Alex Nilsson som säkert satte bollen i nät bakom Djurgårdens målvakt.

Alex Nilsson trivs i avgörande matcher på Stockholms Stadion. 2007 gjorde han tre mål när Malmö FF P16 blev svenska mästare mot just DIF.

Djurgårdens IF U19 – Malmö FF U19
0-1(0-1)

0-1 22 min Alex Nilsson

Uppskattningsvis 2000 personer varav minst 100 MFF-supportrar

Mats Engqvist, ungdomsansvarig
”En jämn första halvlek där Djurgården har mest boll men Malmö FF har de bästa chanserna. Ett stabilt spel där Dejan Garaca är lugn och säker i målet. I andra halvlek kommer vi ut som det bättre laget och har bland annat ett skott i ribban. Efter en kvart börjar vi dra oss tillbaka och Djurgården tar över mer av spelet. Man skapar ett antal hörnor men har egentligen ingen riktigt het chans på hela matchen.”

Hemsidan vill gratulera spelare och ledare till framgången.
På onsdag spelar laget DM-final mot GIF Nike.
Dessutom kommer laget att hyllas i pausen i den allsvenska matchen mellan Malmö FF och Mjällby AIF