4-0-seger över Häcken!

Publicerad 27 oktober 2010

När pressen var som störst levererade MFF som bäst: 2-0 i paus och 4-0 totalt på Rambergsvallen mot Häcken. Säsongens största seger, fortsatt serieledning och utdrygad målskillnad mot jagande lag.

Inte ett spår av nerver, inte ett gram tyngda av säsongens hittills största press. MFF gick ut på Rambergsvallen och visade från matchens allra första minuter att laget bara kunde och skulle vinna.

Daniel Larsson gav de himmelsblå ledningen efter en kvart, framspelad av Jiloan Hamad.
Guillermo Molins drömsköt 0-2 efter 25 minuter, framspelad av Jiloan Hamad.

Därefter fortsatte MFF-offensiven att pumpa på och skapa chans på chans och farlighet på farlighet in i mitten av andra halvlek, låt vara att Häcken stack emellan med nog så farliga lägen.

Sedan var det dags för en representant för de bakre regionerna att kliva fram och döda matchen: Yago Fernández. I 71:a minuten nickade han in 0-3 på inlägg av Ricardinho efter hörna. Och tio minuter senare nickade han in 0-4 på hörna!

4-0 och säsongens – hittills – största seger: ett rent fantastiskt styrkebesked av MFF när det behövdes som allra bäst.