Oavgjort för U21

Publicerad 10 augusti 2010

Från 7-3 senast till mer sansade 1-1. U21-matchen på Strandvallen mot Mjällby AIF slutade oavgjort.

Leif Engqvist
”I första halvlek har vi tur. Vi har problem med deras djupledsspel och vid tre tillfällen räddar Dusan oss från ett baklängesmål. Jag vill utse Dusan till vår bästa spelare den här matchen. I pausen gör vi några byten och det gör att vi kan hålla i bollen och flytta upp spelet. Trots detta tvingas vi släppa in en boll i 62 minuten. Även här är det en snabb omställning från Mjällby som ställer till det för oss. Men vi kommer igen och Dino kvitterar tio minuter senare. Han har dessutom ytterligare ett bra läge som kunde gett oss segern. Men oavgjort är nog rättvist. Vi gör en ok insats idag men inte mer.”

Nästa match är mot LB07 på Brovallen nästa tisdag klockan 17.00.