Förlust i Borås

Publicerad 19 juni 2010

Det var MFF som tog ledningen genom testspelande brassen Hernan Vidal de Sousa, men det blev till slut Elfsborg som vann eftermiddagens träningsmatch med 2-1.

Hernan Vidal de Sousa gav MFF ledningen efter 21 minuters spel, assisterad av Daniel Larsson. Ledningen blev emellertid inte långvarig: bara fyra minuter senare kvitterade Elfsborg på straff efter att Johan Dahlin tvingats fälla en gul spelare i straffområdet.

MFF gjorde tre byten i paus och ytterligare fyra under andra halvlek, en andra halvlek som Elfsborg efterhand kom att dominera – och i 78:e minuten gjorde hemmalaget 2-1 som blev slutresultat.