Sagt efter matchen

Publicerad 02 augusti 2007

Det var ett besviket Malmö FF och ett Hammarby som pustade ut efter att ha kommit undan med blotta förskräckelsen efter matchen på Söderstadion.

Sören Åkeby på presskonferensen
”Jag vill börja med att gratulera Hammarby till segern och till avancemanget i UEFA-cupen.

Jag tycker att första fem var vi klart med i matchen sedan tog Hammarby över lite och gör också 1-0 där jag tycker att vi är väldigt taffliga i vårt försvarsspel där det kommer en femtiometersboll och vi inte kan förflytta oss ordentligt i position utan bollen går över och fram på deras forward.

Spelat jämnas därefter ut och sedan tar vi över sista tjugo i första där vi är aggressiva och bra utan att skapa en någon jättechans.

Vi sa i paus att vi skulle fortsätta att trycka på i andra halvlek och jag tycker vi gör det riktigt bra och har en hel del bra chanser. Vår andra halvlek är riktigt bra.

Det blev ett avbrott där men vi gick ut och fortsatte tugga på och sista tjuga hade väl Hammarby någon kontring och ett skott på mål. Det är väl ganska naturligt för Hammarby är slitna och vi borde göra mål på de chanser vi får men vi gör tyvärr inte det.”