Christoffer Lundin (60)
Rebaz Asaad (80)
Leutrim Jassiqi (85)

Kommentar
Vi gjorde en mindre bra match, men skapade trots detta sju målchanser och missade en straff vid ställningen 1-0 till HIF.

Att vi förlorade matchen känns givetvis inte bra, men det var vi som skapade flest målchanser och kan vi förvalta dessa till nästa match som är mot Åtvidaberg i J SM slutspelet på lördag kl 15:00 inne på Malmö stadion, så är vi desto gladare.

Leif Engqvist
Tipselittränare MFF

P16
BK Astrio-MFF P16 Matchtid 2×40

Resultat: 0-3 (0-2)

Forwards: John Hawthorne(60), Hamid Alamin(65) Fredrik Blad(40)

Mittfält: Erdin Demir(70), Viktor Dahlgren, Elvir Biberic

Backlinje: Ruben Grönevik, Henrik Andersson, Jasmin Sudic, Sebastian Nordin-Lalehzar(62)

Kommentar
Förutom lite kalla vindar var det en skön lördagseftermiddag i Halmstad. Planen var stor, fin och såg väldigt inbjudande ut. Spelarna såg piggare ut än på länge och spelade bra inledningsvis. Redan efter 10 min kom första målet och det var Henrik Andersson som återigen gjorde mål på en hörna, slagen av Erdin Demir.

Förutom ett par försvarsmisstag som bjöd BK Astrio på fina målchanser, spelade vi fortsatt stabilt. I sista minuten av den första halvleken dribblade sig Fredrik Blad förbi sin försvarare på kanten och spelade in bollen till Elvir Biberic. Elvir fintade en försvarare i straffområdet och rullade behärskat in bollen i mål till 0-2.

Andra halvlek var spelmässigt väldigt lik den första. Vi hade ett stort övertag i bollinnehav. Dock var BK Astrio skickliga i sina kontringar och kunde mycket väl ha reducerat vid ett par tillfällen. Men i minut 73 var det istället David Johansson som nickade in 0-3 efter ett tidigt inlägg av Jason Grannum.

Nästa match är SM-åttondelsfinal, hemma mot Kristianstads FF. Söndag 1 oktober klockan 14.00 på Hästhagens IP.