Forwards: John Hawtorn (65), Guri Baqaj, Fredrik Blad (70)

Mittfält: Erdin Demir, Benjamin Olofsson, Baris Hummet (60)

Backlinje: Ruben Grönevik (75), Viktor Dahlgren, Jasmin Sudic, Sebastian Nordin-Lalehzar

Målvakt: Max-Ludwig Gustafsson

Avbytare: Henrik Andersson (65), Jason Grannum (75), Erik Hedman (60), Joakim Jacobson (70), Malte Hammenskog (MV)

Kommentar
När domaren blåste igång matchen öste regnet ner över den slitna, ojämna planen. Spelarna var inställda på en match där kampmomenten skulle avgöra utgången.

Redan efter sex minuters spel kommer Fredrik Blad runt på kanten och får in bollen i ett välbefolkat straffområde. Bollen landar hos John Hawthorne som gör 0-1.

I minut 36 leder ett par misstag i backlinjen till att HBK kan kvittera till 1-1.

Den sista kvarten tröttnar HBK rejält. När tio minuter återstår skickar Erdin Demir in en boll från vänsterkanten som Guri Baqaj slår in med en behärskad volley.

1-3 är ett vänsterskott av Erik Hedman som skruvar sig upp i högra krysset. Då återstår det 2 minuter av matchen.