Slutresultat: Cork city-MFF 3-1

Publicerad 19 juni 2004

Matchen är slut, 3-1 till Cork City, MFF-reducering av Darko Lukanovic med fem minuter kvar.

—————-
Hård press av MFF i slutminuterna, men hemmalaget håller undan och en entusiatisk, nej, extatisk irländsk radioreporter talar om en historisk irländsk fotbollsseger över ”the once mighty Malmo”…
————–
MFF har bytt in Lolo Chanko coh Darko Lukanovic, och inhopparna fixar reducering: Chanko pass till Lukanovic, som nickar in 1-3.

——————
I 56:e minuten 3-0 till Cork, nytt nickmål av Murray.
—————-
Tre minuter in i andra halvlek hade Hasse Mattisson en boll i ribban. Två minuter senare chans för Cork.
——————
Kommentar i hast av Bosse Nilsson, just som andra halvlek drar igång:
– Vi började matchen dåligt, det var trögt de första 25 minuterna. Vi hamnar i underläge tidigt och får sedan 2-0 mot oss också på frispark. Vi har problem på innermittfältet, Tobias Grahn och Afonso måste spela enklare. Sista tjugo spelar vi bättre och skapar en del, jag tror vi vinner hörnorna med 7-2. Jag hoppas vi kan fortsätta så i andra halvlek, får vi ett mål kan det visa sig väldigt viktigt.

—————
Enligt corksidan citynet kom MFF igång halvlekens sista minuter, med fyra hörnor på rad, ett bra skott av Glenn Holgersson och en målchans (skott?) av Hasse Mattisson.

—————-
En George O’Callaghan slår en uppenbarligen lyckad frispark, som en Dan Murray kan nicka i mål till 2-0 för Cork efter 34 minuter.

————-
1-0: Ett misstag av Joel Ringström gav John O Flynn chansen att sätta bollen i tomt mål efter 11 minuters spel.. Flynn varnades för övrigt för sitt målfirande… tuff start för di himmelsblå.