Inför MFF – FC Krasnodar

Publicerad 11 februari 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF avslutar träningslägret i Marbella med en träningsmatch mot FC Krasnodar. Matchen sänds live på MFF Play Premium.

Milos Milojevic är nöjd med intensiteten under träningslägret i Marbella.

Matchinformation

Avspark: Lördag 12 februari 11:00
Spelplats: Marbella Football Center
TV-sändning: MFF Play Premium

SE MATCHEN PÅ PLATS

Är du på plats i Marbella och önskar att se matchen live? Det finns ingen biljettförsäljning, men för att säkerställa att ni släpps in på området behöver vi meddela arrangören ert namn. Anmäl dig/er genom att lägga ett mejl till vår SLO Pierre Nordberg, pierre.nordberg@mff.se, innan kl 09:00 på matchdagen.

MILOS MILOJEVIC INFÖR MATCHEN

ATT SPELA TRE HALVLEKAR

Det ger oss möjlighet att experimentera lite mer. Vi kommer inleda matchen med tre mittbackar och två wingbacks, lite som en 3–5–2 uppställning skulle man kunna säga. Mot slutet kommer vi gå över till en mer ren 4–3–3 uppställning. Att spela med tre halvlekar ger oss också möjlighet att testa lite nya positioner på ett par spelare. Ett par spelare kommer att få spela 90 minuter imorgon sen kommer de flesta ligga mellan 45- och 75 minuters speltid.

MOTSTÅNDAREN KRASNODAR

Det är en bra motståndare vi möter i morgon och jag vill gärna se vad de kan göra mot det motståndet. Jämför vi med Lokomotiv så är Krasnodar ett mer bollförande lag. De är flexibla i sitt anfallsspel och kommer vilja föra matchen. Jag tror det kommer bli en mer taktisk match mellan två bollskickliga lag.

LÄGET I LAGET

Vi får lite förstärkning till den här matchen. Sören, Niklas och Eric är tillbaka i träning och det är vi glada för. Samtidigt finns där några trötta kroppar i truppen som behöver vila. Jo Inge Berget kommer till exempel att vila imorgon. Han har tränat hårt och fått en liten känning och vi tar inte några risker nu, vi har en viktig match i svenska cupen nästa vecka.