Ezvin Ahmetovic 1
Metin Hamid 1
Christoffer Enarsson 1

Kommentar
I första halvlek var vi inte riktigt vakna och låg under med 3-0 efter ca 20 minuter.

Vi lyckas reducera 2 ggr till 2-3 men någon minut före halvtidsvilan gör Öja ett fjärde mål.

Halvtidsvilan kommer lägligt , vi känner att vi måste vädra i garderoben och få ut malen som gjort stora hål i försvaret.

Vi kommer ut som ett nytt lag i andra och tar över matchen direkt, sätter Öja under press, spelar ett fantastiskt bra anfallsspel samtidigt som malen har lämnat Österlen och flygit iväg.

När slutsignalen går står det 8-5(!) till oss efter en otroligt bra genomförd halvlek.

Anders Palmer

Malmö FF vann serien fyra poäng före Öja FF och tretton före trean TFF. På sexton matcher vann laget fjorton matcher och förlorade bara en. Målskillnaden blev klara 86-13 där åtta av de tretton baklängesmålen producerades av just tvåan Öja FF.