Seger för U21

Publicerad 29 september 2010

Malmö FF:s U21-lag vann den svåra bortamatchen mot Djurgårdens IF med 2-1 på Hjorthagens IP ikväll. Målen gjordes av Dardan Rexhepi och Alex Nilsson. Vidare avancemang i SM-slutspelet hänger nu på resultatet i nästa hemmamatch den 5 oktober – mot Helsingborgs IF.

Leif Engqvist
”Djurgården börjar bäst och tar ledningen efter bara 9 minuter. Efter ytterligare en kvart tar MFF över och kvitterar i slutet av halvleken. I andra gör MFF 2-1 och har i slutet chansen till 3-1 på straff men Dardan lyckas inte förvalta den chansen väl.
Dejan är duktig idag och gör en hel del räddningar. Halsti, Rick och Elanga  tar sitt ansvar som de lite äldre spelare de är och det påverkar matchbilden rejält.”

Imorgon spelar HIF mot BK Häcken.

Seger i nästa match mot HIF är nästan ett måste för MFF om man vill vidare i SM-slutspelet. I värsta fall kan tre lag hamna på sex poäng och då avgör målskillnaden vilka två som skall vidare. DIF är i och med dagens förlust borta.