Seger för U21 inför storpublik i Höör

Publicerad 06 juli 2010

Malmö FF:s U21-lag slog HIF med 3-1 inför tusentalet åskådare i Höör och därmed passerade man skånekollegan i tabellen.

Byten
Filip Helander tvingades lämna återbud till matchen så Malmö FF åkte upp till Höör med bara tre avbytare varav en var målvakten Tobias Uddenäs.

Efter några minuter fick Rick Kruys bollen hårt i huvudet och tuppade av. Med honom borta fick man snabbt sätta in Kristoffer Jeppsson och på bänken fanns bara Hicham Ali och målvakten Tobias Uddenäs kvar. Efter 3-1 så måste Tobias Malm gå ut och Hicham Ali kommer in. Med några minuter kvar av matchen får Alex Nilsson en smäll går ut. Snabbt försöker man byta in Tobias Uddenäs men domaren envisas med att han måste byta hela dressen inklusive strumporna för att kunna hoppa in som utespelare så tiden rinner iväg och domaren hinner blåsa av matchen iunnan bytet kan ske.

Leif Engqvist om matchen
Inledningen var lite si sådär men sedan rättar vi till det. En bra laginsats och seger i ett derby är alltid skoj. Jättekul för killarna att spela inför så mycket folk också. Alex Nilsson gör en bra match. Kul att se Omid Nazari göra 90 minuter och mål. Miljan och Jimmy gör okej insatser och Dejan är duktig i mål.