MFF:s ungdomslag är mitt uppe i säsongen. Senaste nytt finner Du alltid under MFF ungdom på flik 5 ovan. Nedan redovisas dock både föregående och kommande matcher med våra olika ungdomslag (11-mannafotboll):

Juniorallsvenskan
Örgryte IS – Malmö FF J 0-1 (0-0)
Målskytt: Dardan Rexhepi

MFF J spelade en jämn och tuff bortamatch i Juniorallsvenskan mot Örgryte under tisdagskvällen som man gick vinnande ur via en härlig 1-0 seger. Örgryte har J-laget tidigare i år haft andra tuffa matcher mot, i serien blev det 1-1 på Malmö Stadion och i Lyngby Cup vann ÖIS knappt med 2-1. Därför var denna revansch efterlängtad och välkommen. Örgryte ligger på femte- och sista slutspelsplats i serien och är enda lag som släppt i färre mål än MFF (24 mot 25).

I första halvlek hade ÖIS en boll inne men målet blev bortdömt för offside. Men även MFF skapade chanser och var nära att ta ledningen vid ett par tillfälle efter några riktigt bra anfall. Nollan späcktes istället i den 62 minuten efter ett mycket fint anfall på MFF:s vänsterkant spelade Tobias Malm in bollen framför mål där Dardan Rexhepi med hjälp av ett ÖIS-ben kunde styra den i mål.
Båda lagen hade sedan några bra möjligheter men ÖIS-målvakten och MFF:s målvakt Tobias Uddenäs var omutliga. Uddenäs hade dessutom hjälp av Tobias Malm som avvärjde en ÖIS-nick på mållinjen i slutet av matchen.
Totalt sett gjorde J-laget en mycket stark insats och fick även hålla nollan för andra matchen i rad.

Nästa seriematch spelas på lördag kl. 15.00 då Västra Frölunda kommer till plan 5. Men innan det så väntar semifinal i J-DM mot Lunds BK på torsdag kl. 19.30 på Klostergårdens IP.